ο-σεφερλής-συγκινήθηκε-σε-βίντεο-στα-social-m-47023

Ο Σεφερλής συγκινήθηκε σε βίντεο στα social media: «Το κλάμα χρειάζεται καμιά φορά για να τα ξεπλύνει όλα»

Ο Σεφερλής συγκινήθηκε σε βίντεο στα social media: «Το κλάμα χρειάζεται καμιά φορά για να τα ξεπλύνει όλα»

O ηθοποιός μέσα από το βίντεο εξέφρασε την συναισθηματική του κατάσταση.

Ο Μάρκος Σεφερλής ανήρτησε ένα βίντεο στα social media, στο οποίο είναι συγκινημένος και απευθύνεται στο κοινό του.

Ο ηθοποιός ετοιμάζει την παράστασή του για τα 20 χρόνια που βρίσκεται στο Δελφινάριο, και κατά τη διάρκεια που έκανε πρόβα τον μονόλογό του, για το συγκεκριμένο θεατρικό έργο.

Ανήρτησε το βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό μέσα από το οποίο εξέφρασε την συναισθηματική του κατάσταση ενώ αναφέρθηκε και στον μονόλογό του που έχει γίνει viral στα social media. «Κάνω πρόβα έναν μονόλo που θα πω στο τέλος της νέας παράστασης και κλαίω. Πραγματικά είναι δύσκολος μονόλογος, σπαρακτικός, λέει πολλές αλήθειες. Απλά μου ήρθε στο μυαλό όλο αυτό που έχει γίνει με την τελευταία παράσταση που έδειξε ο ΣΚΑΪ, στον τελευταίο μονόλογο που το παιδάκι έκανε προσευχή στο Θεό».

«Έλεγε σπαρακτικά, συγκλονιστικά αλλά κυρίως αληθινά πράγματα. Το έχετε αναρτήσει πάρα πολλοί, έχετε γράψει χιλιάδες μηνύματα με πολύ ωραία και συγκινητικά λόγια. Τα διάβασα και έκλαψα για μια ακόμα φορά ενώ έκλαιγα κάθε βράδυ στην παράσταση, όταν έπαιζα αυτό τον μονόλογο».

O Μάρκος Σεφερλής έγραψε στην λεζάντα του βίντεο: «Το κλάμα χρειάζεται καμιά φορά, για να ξεπλύνει όλα αυτά που μας βαραίνουν και να λυτρώσει την ψυχή μας! Αυτό γίνεται και σε μένα κάθε φορά που παίζω έναν τέτοιο μονόλογο, γεμάτο σκληρές και πικρές αλήθειες! Το ότι καταφέρνω και σας συγκινώ – μικρούς και μεγάλους – και σας κάνω να νιώσετε κι εσείς όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, για μένα σημαίνει πολλά».

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ