ο-θεός-βοηθός-ότι-θέλει-ο-θεός-στιγμ-6624

«Ο Θεός βοηθός. Ό,τι θέλει ο Θεός»: Στιγμές αγωνίας για τη Καίτη Φίνου, εσπευσμένα στο νοσοκομείο η ηθοποιός

Καίτη Φίνου: Ανησυχία για την περιπέτεια με την υγεία της

Χθες, Δευτέρα 8 Μαΐου, η Καίτη Φίνου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπως αποκάλυψε και η ίδια. Η αγαπημένη ηθοποιός των 80s, δημοσίευσε ένα story στο Instagram και αποκάλυψε πως πήγε στο νοσοκομείο για να βάλει ορό για τον Covid.

Σε δεύτερο βίντεο το οποίο δημοσίευσε στο TikTok η γνωστή ηθοποιός δείχνει πλάνα μέσα από το ασθενοφόρο, όπου βρίσκεται ξαπλωμένη ενώ στη λεζάντα γράφει:

«Να προσέχετε… Δεν είχα αρρωστήσει ποτέ με τόσο πυρετό συν όλα τ’αλλα που νομίζω πως τα νιώθω σαν να με βλεπω απο ενα σύννεφο. Τόσο πολύ πρόσεχα λόγω ηλικίας, πάχους και φυσικά καπνίστρια 45 χρόνια…

39,7 έφτασε ο πυρετος χωρίς να φαντάζομαι πως έφτασε τόσο ψηλά γιατί ήμουν σαν πιωμένη… Τελικά για το καλό μου 3ημερη νοσηλεία. Να προσέχετε και εσάς και τους γύρω σας».

Με κορονοϊό η Καίτη Φίνου στο νοσοκομείο

@kaiti1959Να προσέχετε.. δεν είχα αρρωστήσει ποτέ με τόσο πυρετό συν όλα τ’αλλα που νομίζω πως τα νοιωθω σαν να με βλεπω απο ενα σύννεφο. τόσο πολύ πρόσεχα λόγω ηλικίας,πάχους και φυσικά καπνίστρια 45 χρόνια… 39,7 έφτασε ο πυρετος χωρίς να φαντάζομαι πως έφτασε τόσο ψηλά γιατί ήμουν σαν πιωμένη….τελικά για το καλό μου 3ημερη νοσηλεία…😏…να προσέχετε και σας και τους γύρω σας…♬ πρωτότυπος ήχος – Καίτη Φίνου

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ