όλο-το-διαδίκτυο-μιλάει-για-τον-ιάσονα-45830

Όλο το διαδίκτυο μιλάει για τον Ιάσονα: Έξαλλος ο Τριανταφυλλίδης με τους χορευτές της Σάττι, τα είπε όλα

Χείμαρρος ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης για τη φετινή Eurovision, τη Μαρίνα Σάττι, τους παρουσιαστές Ζερόμ Καλούτα και Θανάση Αλευρά, αλλά και την προκλητική δήλωση των χορευτών της τραγουδίστριας.

Ο γνωστός δημοσιογράφος και κριτικός μίλησε στην κάμερα του Fay’sTime και είπε: «Όταν έμαθα ότι θα μας εκπροσωπήσει φέτος στη Eurovision η Μαρίνα Σάττι, χάρηκα πολύ. Την εκτιμώ πολύ ως καλλιτέχνιδα και σαν προσωπικότητα γενικά. Έχει κάνει όμως και καλύτερα πράγματα στη Eurovision ο Φωκάς (Ευαγγελινός). Όταν είναι κάτι πολύ απλό, είναι πολύ δύσκολο να στηθεί τέλεια. Αντιθέτως, κάτι πολύ περίτεχνο και θεαματικό μπορεί να κρύψει και λάθη. Η εποχή μας θέλει το Nemo. Η Eurovision προπορεύεται της εποχής της, γι’ αυτό και υπάρχει εδώ και 68 χρόνια. Φέρνει τη νέα εποχή».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στους παρουσιαστές λέγοντας: «Εμείς φέτος δυστυχώς στην Ελλάδα δεν την απολαύσαμε τη Eurovision, γιατί περάσαμε τρεις αξέχαστες βραδιές με τον κύριο Ζερόμ Καλούτα, ο οποίος κατέστρεψε τα πάντα στο πέρασμά του. Τουλάχιστον ο κύριος Αλευράς είχε το τακτ και την εξυπνάδα να καταλάβει ότι το πράγμα δεν πήγαινε σε καλό δρόμο και να μαζευτεί στα άλλα δύο και να αφήσει τον κύριο Καλούτα να κάνει αυτό που νόμιζε. Ο κύριος Καλούτα δεν το κατάλαβε, νόμιζε ότι είναι θριαμβευτής και στον Β’ Ημιτελικό και τον Τελικό έγινε της τρελής το πανηγύρι. Δεν είχε κάτι να μου αρέσει. Τον πέταξαν στα βαθιά, στα πολύ βαθιά και όποιον τον αφήνεις στα βαθιά ή μαθαίνει να κολυμπάει ή πνίγεται».

Όσο για τις δηλώσεις δύο από τους χορευτές της Μαρίνας Σάττι που είπαν πως είναι «Έλληνες Τούρκοι της Δυτικής Θράκης», εκεί δεν μάσησε τα λόγια του:

«Έλληνες Τούρκοι της Θράκης δεν υπάρχουν… ή Έλληνας είσαι ή Τούρκος… ή χριστιανός θα είσαι ή μουσουλμάνος. Δεν μπορεί να είσαι και τα δύο. Ντροπή τους που το είπαν. Κανονικά θα έπρεπε να έχουν φύγει από εδώ. Δεν φτάνει η συγγνώμη, το πρακτοριλίκι το έκαναν».

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ