όλοι-χειροκροτούν-τον-τάσο-χαλκιά-είπ-43884

Όλοι χειροκροτούν τον Τάσο Χαλκιά: Είπε για τα Τέμπη όσα δεν τόλμnσε κανείς διάσημος μέχρι τώρα

Ένα ξέσπασμα για την τραγωδία των Τεμπών έκανε ο Τάσος Χαλκιάς, το πρωί της Τετάρτης (27/3), μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Αρχικά, ο ηθοποιός υπογράμμισε «οι Παγιδευμένοι δε θα συνεχίσουν τρίτη σεζόν. Θέλω να ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου στον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη “σιδερένιος”, καλή ανάρρωση και γρήγορα στις επάλξεις. Ήμασταν με τον Τάσο Κωστή στο “Χαιρέτα μου τον Πλάτανο”, οπότε και πρωτοπαρουσιάστηκε το πρόβλημα στην αγαπημένη του σύζυγο. Είναι μια αρρώστια που σε κυνηγάει και σε κατατρέχει».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο Τάσος Χαλκιάς τόνισε: «Δε με ενδιαφέρει καθόλου η Eurovision, ιδιαίτερα αυτή την εποχή, που η Ελλάδα έχει αυτά τα προβλήματα. Δεν έχω ακούσει το τραγούδι. Υπάρχει ένα τεράστιο θέμα. Μια γυναίκα, μια μάνα χαροκαμένη, πήγε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο με 1,3 εκατ. υπογραφές, που αμφισβητήθηκαν ακόμα και από υπουργούς -αν είναι δυνατόν- για αυτό το μεγάλο έγκλημα. Αυτό είναι το γεγονός που ταράζει την Ελλάδα! Όλα τα άλλα είναι μπούρδες, σκατά! Εκατομμύρια μπράβο σε αυτούς τους γονείς! Αυτοί είναι οι άνθρωποι που αφορούν τον απανταχού Ελληνισμού, αυτοί και κανείς άλλος».

Τραγωδία στα Τέμπη: Φωτογραφίες ντοκουμέντα αποκαλύπτουν βλάβες στους σιδηροδρόμους ήδη από το 2012

Δεν σταματούν οι αποκαλύψεις – σοκ σχετικά με τη σύγκρουση τρενών στα Τέμπη και τις απόπειρες συγκάληψης των ευθυνών από την κυβέρνηση. Με την ευκαιρία, δείτε: Τέμπη: Το δημοσίευμα-κόλαφος για αλλοίωση στοιχείων και «μονταζιέρα» στις συνομιλίες – «Σενάρια συνωμοσίας» λέει η ΝΔ, για συγκάλυψη μιλά η αντιπολίτευση (video)

Νέα στοιχεία έφερε στο φως η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» για τη λειτουργία των σιδηροδρόμων, καθώς φωτογραφίες ντοκουμέντα που δόθηκαν στη δημοσιότητα παρουσιάζουν βλάβες και «τυφλές» σήραγγες ήδη από το 2012.

Το δυστύχημα στα Τέμπη στις 28 Φεβρουαρίου 2023 ήταν η αρχή για να ξετυλιχθεί το κουβάρι σε μία υπόθεση χρόνων με λάθη και βλάβες στους σιδηρόδρομους της χώρας, με μία τηλεδιοίκηση που εμφανίζεται να μην λειτουργεί σωστά ήδη για 11 χρόνια πριν από την τραγωδία που στοίχισε τη ζωή σε 57 ανθρώπους.

Σύμφωνα με νέες αποκαλύψεις του STAR και της εκπομπής Αλήθειες με τη Ζήνα, η τηλεδιοίκηση ήταν υπό διάλυση, καθώς από τον πίνακα ελέγχου, φωτογραφίες ντοκουμέντα καταδεικνύουν τις βλάβες. Συγκεκριμένα, όπου φαίνεται η λεξη αρπαγες, σημαίνει ότι υπάρχει βλάβη και τα κλειδιά δεν μπορούν να γυρίσουν από τηλεδιοίκηση αλλά μονο χειροκίνητα, ενώ σε πολλά σημεία εμφανίζονται τα λεγόμενα ερυθρά κυκλώματα, που ουσιαστικά αυτό σημαίνει ότι είτε περνάει τρένο είτε όχι ο σταθμάρχης βλέπει κόκκινο φανάρι.

Βασικός μάρτυρας «δείχνει» τα προβλήματα, ενώ επιστολή η οποία δεν εισακούστηκε ποτέ αναδεικνύει ακριβώς πού εμφανίζει δυσλειτουργίες η τηλεδιοίκηση.

Η επιστολή

«Οι σταθμοί που είναι εντός της τηλεδιοίκησης που δεν έχουν κανέναν έλεγχο των αιχμών είναι οι εξής: Παλαιοφαρσάλου τελείως σβηστός, Σταθμός Ορφανά, όλα τα κυκλώματα σε άνοδο-κάθοδο ερυθρά. Σταθμός Δοξαρά όλα ερυθρά με αρπάγες. Σταθμός Κραννώνα όλα ερυθρά. Σταθμός Μεζούρλου όλα ερυθρά και επειδή γίνονται χειρισμοί στις αιχμές επιβάλλεται να έχουμε έλεγχο. Σταθμός Λάρισας όλα ερυθρά και εδώ επιβάλλεται να έχουμε έλεγχο διότι γίνονται συνεχώς χειρισμοί από τους κλειδούχους και μπορούμε αν είχαμε έλεγχο να διορθώσουμε τυχόν λάθος τους. Στις σήραγγες των Τεμπών και του Πλαταμώνα (Νέοι Πόροι) όλα τα κυκλώματα ανόδου-καθόδου. Δεν έχουμε κανένα έλεγχο ούτε καμερών ασφαλείας ούτε πυρασφάλειας-πυρανίχνευσης σε περίπτωση πυρκαγιάς δεν μπορούμε να αποκλείσουμε την είσοδο των αμαξοστοιχιών σε αυτές (στις σήραγγες). Τα κυκλώματα των σηράγγων που είναι ερυθρά επιβάλλεται να καθαριστούν για την ασφαλή κυκλοφορία των αμαξοστοιχιών σε αυτές. Η διαδοχή των αμαξοστοιχιών γίνεται σε πολλές περιπτώσεις με τη χρήση κινητών τηλεφώνων».

Δείτε τις φωτογραφίες – ντοκουμέντα:

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ