όπως-δεν-την-έχουμε-ξαναδεί-σούσουρο-μ-6421

Όπως δεν την έχουμε ξαναδεί: Σούσουρο με την Αμαλία Κωστοπούλου, άλλος άνθρωπος σε φώτο που διέρρευσε

Αμαλία Κωστοπούλου: Η κόρη της Μπαλατσινού σε σπάνια φώτο

Οι περισσότεροι έχουν δει την Αμαλία Κωστόπουλου με λαμπερά ξανθα μαλλιά. Ωστόσο λίγοι θυμούνται πως ήταν η κόρη της Τζένης Μπαλατσινού, πριν φύγει για σπουδές στο εξωτερικό.

Η Τζένη Μπαλατσινού και ο Πέτρος Κωστοπούλος μπορεί να μην είναι πια μαζί, όμως τους ενώνει η αγάπη που τρέφουν για τα τρία παιδιά τους, που απέκτησαν κατά τη διάρκεια του γάμου τους. Η Αμαλία είναι το πρώτο τους παιδί, έχοντας γεννηθεί το 1997 και σίγουρα την γνωρίζεις ως μία κατάξανθη, πολύ όμορφη κοπέλα, η οποία έχει κληρονομήσει, όπως και η αδερφή της, Αλεξάνδρα, τις αναλογίες της μητέρας της.

Ωστόσο, τα λαμπερά μαλλιά – σήμα κατατεθέν της, δεν ήταν πάντοτε ξανθά, όπως μπορεί να θυμάσαι. Η 26χρονη φαίνεται πως υπήρξε και καστανή, κάτι που επιβεβαιώνουν οι σπάνιες φωτογραφίες που εντοπίσαμε από το 2015.

Τότε, ήταν μόλις 18 χρονών και ο φωτογραφικός φακός τη συναντούσε συνήθως σε fashion events μαζί με τη μητέρα της και με τη μικρότερη αδερφή της. Ψηλή, καλλίγραμμη, με ένα ιδιαίτερο προσωπικό στιλ, η Αμαλία Κωστοπούλου έκανε τα πρώτα της βήματα στον χώρο, λίγο πριν φύγει για να σπουδάσει στην Αμερική.

Η Αμαλία Κωστοπούλου όταν ήταν 18 ετών

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ