παύλος-ορκόπουλος-ο-πρώτος-μου-έρωτα-5985

Παύλος Ορκόπουλος: «Ο πρώτος μου έρωτας ήταν η σύζυγός μου, κάθε μέρα της ετοιμάζω τον καφέ της δίπλα στην κούπα της αφήνω ένα ραβασάκι»

Παύλος Ορκόπουλος: Η τρυφερή εξομολόγηση για τη σύζυγό του

Ο Παύλος Ορκόπουλος είναι Έλληνας ηθοποιός του θεάτρου, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης, καθώς και πολιτευτής. Γεννήθηκε το 1953 στην Κόρινθο.

Ένας από τους πρωταγωνιστές στους «Παγιδευμένους» του ΑΝΤ1 είναι και ο Παύλος Ορκόπουλος. Ο αγαπημένος ηθοποιός που έχει περάσει από πολλές επιτυχημένες σειρές της τηλεόρασης έχει καταφέρει να μπει στην καρδιά του τηλεοπτικού κοινού χάρη στο ταλέντο του.

Ο Παύλος Ορκόπουλος έχει χαράξει σημαντική πορεία και στον κινηματογράφος καθώς και στο θεατρικό σανίδι. Έκανε το ντεμπούτο του στο θέατρο μέσα από την παράσταση Την άλλη Κυριακή. Ακολούθησαν μεγάλες θεατρικές παραστάσεις όπως ο «Οθέλλος», «Το τραγούδι του νεκρού αδερφού», «Η θεία από το Σικάγο» και πολλές άλλες.

Παράλληλα, έκανε το ντεμπούτο του στον κινηματογράφο μέσα από την ταινία Δεξιότερα της δεξιάς το 1989, ενώ το 1986 συμμετείχε στην βιντεοταινία «Ερωτικές Τρέλες». Συμμετείχε επίσης στην ταινία «Πολίτικη κουζίνα». Ακόμα έχει πάρει μέρος στις ταινίες «Νήsos», «Νήsos 2» και «Τζαμάικα».

Στην τηλεόραση, φυσικά, έχει διακριθεί για τη συμμετοχή του σε πάμπολλες σειρές, όπως το «Παρά Πέντε» στο ρόλο του Θωμά, το «Σόι σου» στο ρόλο του Μενέλαου, το «Χαρά αγνοείται» στο ρόλο Σάββα και στις «Άγριες Μέλισσες» στο ρόλο του Νέστορα.

Παύλος Ορκόπουλος: Τα συγκινητικά λόγια για τη σύζυγό του

Σε συνέντευξή του ο Παύλος Ορκόπουλος έχει μιλήσει για τον τρόπο που καταφέρνει και διατηρεί τον έρωτά του με τη σύζυγό του, την εξίσου ηθοποιό Νίκη Χατζίδου, ακμαίο και δεν είναι άλλος από τα ερωτικά ραβασάκια που της αφήνει τα πρωινά μαζί με τον καφέ της.

«Ο πρώτος μου έρωτας ήταν η σύζυγός μου και παραμένει, είχε πει ο αγαπημένος και ταλαντούχος ηθοποιός. Μας μένουν λίγα χρόνια ακόμη για να γιορτάσουμε τα πενήντα χρόνια γάμου. Κάθε μέρα έχουμε μία συνήθεια, όσο νωρίς κι αν ξυπνήσω πριν φύγω από το σπίτι θα της ετοιμάσω τον ελληνικό καφέ της και δίπλα στην κούπα της θα της αφήσω ένα ραβασάκι γράφοντας της “ο καφές σας είναι έτοιμος, καλημέρα σας, κυρία μου”. Και μόλις το βλέπει με παίρνει πάντα τηλέφωνο για να την πρωινή μας “καλημέρα”», έχει πει ο ταλαντούχος ηθοποιός σε συνέντευξη του.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ