λίγοι-το-γνωρίζουν-κούκλα-ηθοποιός-εί-6006

Λίγοι το γνωρίζουν: Κούκλα ηθοποιός είναι η σύζυγος του Στέλιου Μάινα και τα 30 χρόνια αγάπη

Στέλιος Μάινας: Αυτή είναι η σύζυγος του ηθοποιού

Λίγοι γνωρίζουν πως η σύζυγος του Στέλιου Μάινα είναι γνωστή ηθοποιός. Μάλιστα την έχουμε ξαναδεί σε επιτυχημένη ελληνική σειρά.

Ο αγαπημένος ηθοποιός Στέλιος Μάινας, άφησε για λίγο τα γυρίσματα και τις σειρές και παρουσίασε το νέο μυθιστόρημά του με τίτλο «Να θυμηθώ να παραγγείλω», που κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Μεταίχμιο. Στο πλευρό του εκτός από αγαπημένους του συναδέλφους, όπως η Κατερίνα Λέχου, βρέθηκε και η ηθοποιός σύζυγός του, Κάτια Σπερελάκη.

Το ζευγάρι που μέχρι και το καλοκαίρι του 2021 συμπρωταγωνιστούσε στην παράσταση Ο Κήπος, είναι παντρεμένο εδώ και πάνω από 30 χρόνια κι έχει αποκτήσει ένα παιδί μαζί, τον σκηνοθέτη Ιωσήφ Μάινα. Οι κοινές τους συνεργασίες είναι σπάνιες. Το ίδιο και οι κοινές τους εμφανίσεις, αφού οι δύο ηθοποιοί προτιμούν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο Στέλιος Μάινας μαζί με τη Κάτια Σπερελάκη

Εκτός από την αγάπη τους για το θέατρο, ο Στέλιος Μάινας και η Κάτια Σπερελάκη μοιράζονται την αγάπη τους για τη συγγραφή και τη λογοτεχνία. Ο Στέλιος Μάινας, έχει γράψει ένα ακόμα βιβλίο με τίτλο Τα φαινόμενα απατούν, ενώ η Κάτια Σπερελάκη έχει γράψει δύο θεατρικούς μονολόγους τους οποίους έχει ερμηνεύσει η ίδια στη σκηνή, ενώ έχει μεταφράσει πολυάριθμα θεατρικά κείμενα, αλλά και λογοτεχνικά έργα.

Η Κάτια Σπερελάκη στο Κωνσταντίνου και Ελένης

Τηλεοπτικά, θα την θυμάσαι σίγουρα από τον ρόλο της στο Κωνσταντίνου και Ελένης, ως Αλεξάνδρα της υψηλής κοινωνίας που είχε αρραβωνιαστεί των Κωνσταντίνο Κατακουζηνό.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ