πέταξε-τις-βαφές-μαλλιών-λιώνει-στ-46154

Πέταξε τις βαφές μαλλιών, “λιώνει” στα βάρη: “Φέτες” ο γιος της Αλιμπέρτη Νικόλας Βαρθακούρης, έτσι έγινε πλέον

Ο Νικόλας Βαρθακούρης, γιος του Γιάννη Πάριου και της Σοφίας Αλιμπέρτη, έχει καταφέρει να κάνει το δικό του σημάδι στο μουσικό στερέωμα ως Good Job Nicky. Ο ταλαντούχος καλλιτέχνης είναι γνωστός για τις μοναδικές του δισκογραφικές δουλειές, καθώς και για την ξεχωριστή του εμφάνιση με τα μπλε μαλλιά, στοιχείο που πλέον αποτελεί παρελθόν.

Νικόλας Βαρθακούρης: Επιστροφή στις Ρίζες του

Πρόσφατα, ο Νικόλας αποφάσισε να αλλάξει την εικόνα του, κόβοντας τα μαλλιά του και επιστρέφοντας στο φυσικό καστανόξανθο χρώμα τους. Η αλλαγή αυτή συνοδεύτηκε από συχνές επισκέψεις στο γυμναστήριο, όπου έχει επιτύχει μια εντυπωσιακή μεταμόρφωση του σώματός του.

Δηλώσεις από τα Social Media

Έχοντας 45 χιλιάδες followers στο Instagram, ο Νικόλας προχώρησε σε μια ξαφνική και δραστική κίνηση: διέγραψε όλες τις αναρτήσεις του. Σε ερώτηση ενός από τους ακολούθους του για τον λόγο αυτής της πράξης, ο Νικόλας απάντησε ότι βλέπει τον εαυτό του ως καλλιτέχνη, και όχι ως influencer, τονίζοντας την επιθυμία του να εστιάσει περισσότερο στην τέχνη του παρά στη διαχείριση της δημόσιας εικόνας του μέσω των κοινωνικών δικτύων.

Δείτε πως είναι Σήμερα:

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ