πήρε-την-ομορφιά-της-μαμάς-και-το-ύψος-τ-4244

Πήρε την ομορφιά της μαμάς και το ύψος του μπαμπά: Η κόρη της Ναταλίας Δραγούμη ενηλικιώθηκε και είναι μια πανύψηλη καλλονή

Ναταλία Δραγούμη: Η οικογενειακή ευτυχία και η κούκλα κόρη της

Η Ναταλία Δραγούμη θεωρείται μία από τις πιο όμορφες και γοητευτικές Ελληνίδες ηθοποιούς, η οποία μάλιστα έχει συμμετάσχει σε μερικές από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες των προηγούμενων ετών. Πέραν όμως της επαγγελματικής επιτυχίας η ηθοποιός απολαμβάνει και την ευτυχία στην προσωπική της ζωή, αφού είναι παντρεμένη πάνω από 20 χρόνια με τον ‘Εντι Ρόμπερτς και έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά, την Κλειώ, 18 ετών και τον Φίλιππο, 15 ετών.

Όλα αυτά τα χρόνια, η Ναταλία ήταν ιδιαίτερα προσεκτική και αυστηρή με την έκθεση των παιδιών στα φώτα της δημοσιότητας, μιας και ήθελε να μεγαλώσουν όσο το δυνατόν πιο ήρεμα και φυσιολογικά.

Ναταλία Δραγούμη: «Είμαι μια κλασική μαμά»

«Έχω και εγώ τις κλασσικές ανησυχίες μιας μαμάς. Με ανησυχεί η ταχύτητα, οι καταχρήσεις. Ανησυχώ πολύ, όμως, όταν θα αρχίσουν να βγαίνουν μόνα τους έξω, σε ποιο αυτοκίνητο θα μπουν, αν ο οδηγός είναι καλοί και προσέχει ή όχι, γενικά πως θα γυρίσουν σπίτι. Κάτι άλλο που με ανησυχεί είναι το ίντερνετ. Η κακή χρήση του. Η κακή χρήση του, η μη εκπαίδευση μέσα από αυτό. Η αποβλάκωση. Διότι εκτός από το σώμα μας, πρέπει να εκπαιδεύουμε και το μυαλό μας. Ωστόσο, θεωρώ πως έχω “οχυρώσει” και μεγαλώσει τα παιδιά μου με κάποιες αρχές και με την παιδεία που να ξέρουν πως και πότε να προφυλαχθούν. Να μην κινδυνεύουν -για παράδειγμα- από μια σεξουαλική παρενόχληση μέσα στο διαδίκτυο. Προσπαθώ να “δημιουργήσω” ένα έδαφος μεταξύ μας που να υπάρχει εμπιστοσύνη. Αυτό έχω ως στόχο», είχε δηλώσει σε παλιότερη συνέντευξή της.

Ναταλία Δραγούμη: Η κόρη της, Κλειώ Ρόμπερτς

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ