πούλησα-τα-χωράφια-μου-για-να-γυρίσω-τ-45027

«Πούλησα τα χωράφια μου για να γυρίσω το βίντεο κλιπ»: Η οικονομική καταστροφή της Μαρίνας Σάττι

Λίγο πριν αναχωρήσει για το Μάλμε της Σουηδίας, όπου θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 68ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, η Μαρίνα Σάττι έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή Γεια Σου με τη Μαρία Μπακοδήμου. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η Μαρίνα Σάττι αποκάλυψε λεπτομέρειες για την εμφάνισή της στη Eurovision 2024 που θα πραγματοποιηθεί ανάμεσα στις 7 και 11 Μαΐου στη Σουηδία.

«Δεν φοβάμαι τις κάμερες, παλιά φοβόμουνα, αλλά παλιά τα φοβόμουνα και όλα και το τι θα πει ο κόσμος. Καταλαβαίνω ότι με γνωρίζουν περισσότεροι απ’ ό,τι πριν αυτή την περίοδο. Δεν έχω αλλάξει κάτι στη ζωή μου, τα ίδια κάνω. Βγαίνω έξω με τις πιτζάμες μου και μετά λέω “ωχ, έχει κάμερες”. Παλαιότερα έχω πουλήσει χωράφι στη Κρήτη για να γυρίσω βίντεο κλιπ».

Ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε και στο βίντεο κλιπ του τραγουδιού «Ζάρι»

«Υπάρχει μία πολύ συγκεκριμένη εικόνα για την Ελλάδα, αυτά τα στάνταρ κλισέ. Μου άρεσε να κάνω πλάκα και λίγο χιούμορ πάνω σ’ αυτό. Το μεγαλύτερο μέρος γυρίστηκε στο κέντρο της Αθήνας, δεν παραποιήσαμε κάτι, δεν αλλάξαμε κάτι».

Ενώ έκανε και αποκαλύψεις για τη σκηνική εμφάνισή της: «Πριν ανέβω στη σκηνή θα κάνω σίγουρα ζέσταμα σώματος και φωνής, σίγουρα να περάσουμε τη χορογραφία με τα παιδιά. Για μία συναυλία έχεις τον χρόνο να ζεσταθείς, αυτό όμως είναι σπριντ τριών λεπτών και δεν προλαβαίνεις να το βρεις στην πορεία, θα πρέπει να είμαι από πριν σ’ ένα peak ενέργειας. Το τραγούδι έχει από μόνο του μία σκηνοθεσία. Θα υπάρξει κάποια στιγμή που θα περπατήσω, που θα χορέψουμε και χιπ χοπ και παραδοσιακό και λαϊκό».

Και κλείνοντας εξομολογήθηκε η Μαρίνα Σάττι: «Δεν ξέρω αν θα κερδίσουμε στη Eurovision 2024, αλλά ελπίζω να τα σπάσουμε».

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ