πρώτη-στη-τηλεθέαση-η-σοφία-αλιμπέρτη-6385

Πρώτη στη τηλεθέαση η Σοφία Αλιμπέρτη: Το «Ζήσε Αλλιώς» «σκαρφαλώνει» στην κορυφή και αυτά είναι τα νούμερα που κάνει

Σοφία Αλιμπέρτη: Έχει κατακτήσει το τηλεοπτικό κοινό

Η μεγάλη επιστροφή της Σοφίας Αλιμπέρτη στη τηλεόραση αποδείχθηκε επιτυχημένη αφού η αγαπημένη παρουσιάστρια έχει βρεθεί στη κορυφή της τηλεθέασης. Μετά από 14 χρόνια αποχής από τη τηλεόραση, η παρουσιάστρια με το ταλέντο που τη διακρίνει, βρίσκεται στο τιμόνι της εκπομπής «Ζήσε Αλλιώς» στον ΑΝΤ1.

Στην εκπομπή «Ζήσε αλλιώς», αναζητά, ρωτά και μαθαίνει όλα εκείνα που μπορούν να βελτιώσουν την ποιότητα της ψυχικής και σωματικής μας υγείας και ευεξίας.

Μέσα από ερωτήματα, έρευνες και συνομιλίες με ειδικούς επιστήμονες, συζητήσεις με το κοινό στο στούντιο, αλλά και μαρτυρίες, προβληματισμούς και συνεντεύξεις γνωστών προσώπων, που θα είναι καλεσμένοι στην εκπομπή, η Σοφία θα δείχνει έναν διαφορετικό δρόμο για να ζήσουμε αλλιώς. Η εκπομπή θα κλείνει το μάτι, με αισιοδοξία, σε όσα μας απασχολούν γύρω από την υγεία και την ομορφιά, προτείνοντας απλές και κατανοητές λύσεις, μικρές ή μεγαλύτερες αλλαγές και παρεμβάσεις που μπορούμε να κάνουμε για να γίνει η ζωή μας καλύτερη.

Στο πλευρό της Σοφίας Αλιμπέρτη, συμπαρουσιαστής είναι ο Χειρουργός-Οδοντίατρος Κωνσταντίνος Δέδες για να αναδεικνύουν μαζί νέους τρόπους αντιμετώπισης ιατρικών θεμάτων. Ο ειδικός συνεργάτης της εκπομπής Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος, Δρ. Κωνσταντίνος Ξένος, μοιράζεται μαζί μας καθημερινά χρήσιμες και αποτελεσματικές συμβουλές διατροφής και ευζωίας.

Στην εκπομπή, με μια ξεχωριστή στήλη, μας παρουσιάζει, ανά διαστήματα, θέματα κοινωνικού ενδιαφέροντος η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

«Σάρωσε» η Σοφία Αλιμπέρτη με την νέα εκπομπή

Μεγάλο ενδιαφέρον για τα θέματα της εκπομπής, έδειξαν την Τρίτη 2 Μάϊου, τόσο οι γυναίκες όσο και οι άνδρες. Αξίζει να σημειωθεί ότι στη ζώνη μετάδοσής της στο γυναικείο κοινό 15-24 η τηλεθέαση της εκπομπής χτύπησε κόκκινο με ποσοστό 42,4% ενώ στο ανδρικό 25-34 σημείωσε 17,5%.

Το «Ζήσε Αλλιώς» βασίζεται στο επιτυχημένο format του εξωτερικού, «DR. OZ», που είναι από τις μακροβιότερες εκπομπές της τηλεόρασης με ζωντανό κοινό.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ