σπίτια-σε-αρεοπαγίτου-κινέτα-κοσμήμ-46445

Σπίτια σε Αρεοπαγίτου & Κινέτα, κοσμήματα, πανάκριβα ρούχα: H “χρυσή” κληρονομιά της Ζωζώς Σαπουντζάκη & η διαθήκη

Αναμφίβολα, η Ζωζώ Σαπουντζάκη είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές και εμβληματικές παρουσίες της ελληνικής showbiz. Είναι μία γυναίκα που έχει διαγράψει μία λαμπερή πορεία, γεμάτη επιτυχίες και όλοι έχουν να πουν τα καλύτερα για τις ερμηνείες της στις ταινίες του παλιού καλού κινηματογράφου και της τηλεόρασης.

Η αγαπημένη Ζωζώ έζησε και συνεχίζει να ζει μία καλή ζωή, την οποία ελπίζει να μπορέσει να βοήθησει να ζήσουν και τα αγαπημένα της πρόσωπα. Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει πριν από περίπου ένα χρόνο στο περιοδικό “Χάι”, η ηθοποιός είχε αποκαλύψει ποιοι θα πάρουν την περιουσία της και τι συμβαίνει με την διαθήκη της.

Κληρονόμοι Ζωζώς Σαπουντζάκη: Οι “χρυσοί” κληρονόμοι της Ζωζώς Σαπουντζάκη

Ερώτηση δημοσιογράφου: Που σας βρίσκουμε την περίοδο αυτή;

Ζ. Σαπουντζάκη: Με βρίσκετε στην αγαπημένη μου Κινέτα. Το σπίτι είναι καμένο, δεν υπάρχει τίποτα από αυτή τη διώροφη κατοικία που είχα, παρά μόνο το ισόγειο. Είναι ένας χώρος που με εξυπηρετεί πολύ, γιατί έχει τη βεράντα με θέα τη θάλασσα. Είναι ονειρεμένα, εδώ ξεχνώ τα πάντα βλέποντας τη θάλασσα. Κατεβαίνω 140 σκαλοπάτια για να κάνω μπάνιο στη θάλασσα, γιατί είμαι στο ύψωμα.

Ερώτηση δημοσιογράφου: Δεν μπήκατε ποτέ στον πειρασμό να κάνετε κάποια πλαστική επέμβαση;

Ζ. Σαπουντζάκη: Ποτέ. Νομίζω ότι είμαι καλή. Βάζω μια καλή κρέμα και ζω μια ήσυχη ζωή.

Ερώτηση δημοσιογράφου: Το σπίτι στην Κινέτα γιατί δεν το φτιάχνετε;

Ζ. Σαπουντζάκη: Λόγω κόστους. Ό,τι χρήματα είχα και δεν είχα, τα έβαλα σε αυτό το σπίτι. Παρότι βλέπω από πάνω τα καμένα, το έχω συνηθίσει. Ξεπέρασα τη στεναχώρια. Την ημέρα που κάηκε, ήμουν μακριά και όταν γύρισα και το είδα, δεν έκλαψα καθόλου. Ήρθαν οι δημοσιογράφοι και τους έκανε εντύπωση αυτό.

Ερώτηση δημοσιογράφου: Σκεφτήκατε να το πουλήσετε;

Ζ. Σαπουντζάκη: Μου είπαν πολλοί ότι μπορώ να πάρω καλά χρήματα, αλλά δεν το σκέφτομαι. Βρέθηκε κάποιος κάποτε πριν καεί και μου πρόσφερε πάρα πολλά λεφτά, αλλά δεν το πουλάω. Νομίζω ότι η θάλασσα είναι μόνο εδώ στην Κινέτα, ότι δεν υπάρχει άλλου. Αργότερα τι θα γίνει δεν ξέρω. Εγώ «έφτιαξα» την Κινέτα, περνούσαν τα λεωφορεία και έκαναν στάση λέγοντας «εδώ είναι το σπίτι της Ζωζώς». Έβγαλαν και δρόμο στο όνομα μου. Έκανα πολλά πράγματα για την Κινέτα, δωρεάν χοροεσπερίδες και άλλα. Έχω δώσει τον εαυτό μου σε αυτή την περιοχή.

Κληρονόμοι Ζωζώς Σαπουντζάκη

Ερώτηση δημοσιογράφου: Βγάλατε χρήματα από την ομολογουμένως τεράστια και αξιοζήλευτη καριέρα σας;

Ζ. Σαπουντζάκη: Χρήματα έβγαλα πάρα πολλά! Καταρχήν το σπίτι στην Κινέτα μου στοίχισε πάρα πολύ. Είμαι όμως σπάταλη, γιατί έχω τεράστιο βεστιάριο. Δεν θα βάλω ποτέ κάτι παλιό σε κάποια δουλειά, αλλά θα ράψω κάτι καινούργιο. Είναι αρρώστια αυτό το πράγμα, δεν μπορώ να κρατήσω χρήματα.

Advertisement

Ερώτηση δημοσιογράφου: Έχετε κάνει διαθήκη;

Ζ. Σαπουντζάκη: Δεν έκανα. Έχω ανίψια και θα μοιραστούν ό,τι έχω. Έχω και ένα διαμέρισμα στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου. Είχα άλλα 3-4 τα οποία νοίκιαζα. Μετά άρχισα να τα πουλάω.

Ερώτηση δημοσιογράφου: Γιατί τα πουλήσατε;

Ζ. Σαπουντζάκη: Δεν ξέρω γιατί. Είχα-τρέλα, δεν ήμουν στα οικονομικά καλή, η μάνα μου όσο ζούσε, με βοηθούσε. Τα έτρωγα τα χρήματα στον εαυτό μου, να βγω ωραία, να πάρω κοσμήματα. Όλα αυτό βέβαια, πάντα για τη δουλειά μου.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ