στέφανος-κασσελάκης-έσβησε-τα-κεράκι-43991

Στέφανος Κασσελάκης: Έσβησε τα κεράκια της τούρτας του αγκαλιά με τον σύζυγο του

Τούρτα γενεθλίων έσβησε στην Θήβα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης με τον σύζυγό του, Τάιλερ Μακμπέθ.

Αφού πρώτα πέρασε την πύλη του στρατοπέδου του Κέντρου Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων στη Θήβα καθώς ξεκίνησε η πενθήμερη άδεια που έλαβε μετά την ορκωμοσία του νωρίτερα σήμερα, επισκέφθηκε τοπική ταβέρνα όπου έσβησε τούρτα γενεθλίων με το νούμερο 35.

Νωρίτερα, σε βόλτα που έκανε σε δρόμους της Θήβας με τον σύζυγό και τους συνεργάτες τους, κάποιος τον πλησίασε και του έκανε δώρο μια γραβάτα.

Στην πύλη του στρατοπέδου τον κ. Κασσελάκη περίμεναν οι γονείς του και ο σύζυγός του, Τάιλερ Μακμπέθ, με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να είναι ευδιάθετος.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Στέφανος Κασσελάκης θα κάνει το τραπέζι σε στρατιώτες του θαλάμου του στο στρατόπεδο της Θήβας από τις 15 Μαρτίου όταν και παρουσιάστηκε για τη στρατιωτική του θητεία. Ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας είπε ότι η κράτηση έγινε από το γραφείο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Το γεγονός, δε, ότι ο κ. Κασσελάκης γίνεται σήμερα 36 ετών δεν μπορεί να παραγνωριστεί από φίλους και συνεργάτες του, με τις πληροφορίες να θέλουν τους κοντινούς του ανθρώπους να έχουν φροντίσει για τον εορτασμό τους, σήμερα στις 9 το βράδυ, σε γνωστό μπαρ, στην περιοχή του Ψυρρή.

Μετά το πέρας της άδειας ο κ. Κασσελάκης θα επιστρέψει στο στρατόπεδο της Θήβας για να πάρει το απολυτήριό του καθώς εκ του νόμου έχει το δικαίωμα να εξαγοράσει το υπόλοιπο της θητείας του

Η ορκωμοσία

Η τελετή ορκωμοσίας του Στέφανου Κασσελάκη στη Θήβα ξεκίνησε λίγο μετά τις 11 το πρωί της Παρασκευής.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ