στιγμές-αγωνίας-για-τη-μαρία-ναυπλιώτ-7709

Στιγμές αγωνίας για τη Μαρία Ναυπλιώτου μετά το χειρουργείο: «Ήταν μια επικίνδυνη και επώδυνη κατάσταση»

Μαρία Ναυπλιώτου: Το πρόβλημα υγείας της ηθοποιού

Τον περασμένο Φεβρουάριο η Μαρία Ναυπλιώτου αντιμετώπισε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας και αναγκάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Η ηθοποιός αναγκάστηκε να απέχει από το θέατρο για τρεις εβδομάδες.

Όπως είχε αναφέρει και σε μια ανάρτησή της αφού όλα είχαν πάει καλά και θέλοντας να ευχαριστήσει το ιατρικό προσωπικό, είχε διαγνωστεί με οξεία χολοκυστίτιδα με συνοδό περιτονίτιδα. Ενώ χθες η Μαρία Ναυπλιώτου μίλησε και στις κάμερες για το πρόβλημα υγείας.

Στην ανάρτησή της είχε δημοσιεύσει μια σειρά φωτογραφιών μέσα από το νοσοκομείο, ευχαριστώντας το ιατρικό προσωπικό.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός είχε γράψει μεταξύ άλλων: «Πριν από 10 μέρες εντελώς αναπάντεχα και απροειδοποίητα μπήκα σε μία περιπέτεια υγείας επικίνδυνη, δύσκολη και επώδυνη. Η διάγνωση ήταν οξεία χολοκυστίτιδα με συνοδό περιτονίτιδα. Χειρουργήθηκα εσπευσμένα. (….) Ευχαριστώ την εξαίρετη φίλη μου Αθηνά και τον αδερφό μου Στάθη που ήταν δίπλα μου καθόλη τη διάρκεια της δύσκολης και απειλητικής αυτής περιπέτειας. Ευχαριστώ και όλους εσάς που μου στείλατε τόσα πολλά ζεστά, θετικά μηνύματα γεμάτα καλοσύνη. Η ευχή μου σε όλους μας είναι να εκτιμάμε την υγεία μας και να μην ξεχνάμε να χαιρόμαστε τα μικρά καθημερινά πράγματα».

Η Μαρία Ναυπλιώτου για το δύσκολο χειρουργείο

Η Μαρία Ναυπλιώτου, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για την παράσταση «Μήδεια», μίλησε στον τηλεοπτικό φακό και αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας της και στην επέμβαση την οποία έκανε χαρακτηρίζοντάς την ως μια «επώδυνη και επικίνδυνη κατάσταση».

«Έμεινα εκτός θεάτρου για τρεις εβδομάδες. Ήταν μια επικίνδυνη, επώδυνη και ξαφνική κατάσταση την οποία δόξα τω Θεώ με τη βοήθεια των γιατρών και των χειρουργών την ξεπέρασα», είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Ναυπλιώτου.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ