συγκινεί-ο-βλαδίμηρος-κυριακίδης-πο-3059

Συγκινεί ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Πούλησα ένα εξοχικό που είχα για να πληρωθούν οι άνθρωποι στο θέατρο»

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Η αποκαλυπτική συνέντευξη και οι άγνωστες οικονομικές δυσκολίες

O Βλαδίμηρος Κυριακίδης είχε παραχωρήσει πριν από κάποιον καιρό μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη σε εκπομπή του MEGA, στην οποία αναφέρθηκε στο θέατρο, στην ψυχοσύνθεσή του, αλλά και στις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε κάποια στιγμή στη ζωή του.

Όπως επισήμανε ο ηθοποιός σε μία δύσκολη περίοδο για το επάγγελμά του και προκειμένου να πληρώσει τους εργαζόμενους στο θέατρο αναγκάστηκε να πουλήσει ένα εξοχικό που είχε αγοράσει.

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Πούλησα ένα εξοχικό που είχα για να πληρωθούν οι άνθρωποι στο θέατρο

«Έρχομαι πρώτος και φεύγω τελευταίος από το θέατρο. Είμαι οργανωτικός, η φράση χύμα σε μένα δεν υπάρχει. Είμαι αγχώδης, για μένα δεν υπάρχει αύριο. Δεν σκέφτομαι ποτέ τα λεφτά, είναι χαρτιά με νούμερα. Μόλις ακούω τη φράση «δουλίτσα να υπάρχει», θέλω να αυτοκτονήσω. Αναγκάστηκα κάποτε να πουλήσω ένα εξοχικό που είχα σε ένα νησί για να πληρωθούν οι άνθρωποι στο θέατρο. Με τη σύζυγό μου δεν έχουμε καλή σχέση με το χρήμα, έχουμε περάσει πολύ φτωχικά και πολύ πλούσια. Αλλάζω συχνά σπίτια γιατί πλήττω», είπε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης.

Μάλιστα, όπως ανέφερε, η σύζυγός του δεν ενοχλήθηκε καθόλου με αυτήν την αναγκαστική απόφαση. «Έχουμε ζήσει και πολύ φτωχικά αλλά και πολύ πλούσια. Το μόνο σίγουρο είναι ότι από αυτή τη ζωή δεν θα φύγουμε πλούσιοι», κατέληξε ο ηθοποιός.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ