συγκίνησε-τους-πάντες-η-ελένη-κοκκίδο-20188

Συγκίνησε τους πάντες η Ελένη Κοκκίδου: Λύγισε στον «αέρα» της ΕΡΤ – «Μου λείπει, «σκάει» μόνο του το δάκρυ»

Ελένη Κοκκίδου: Η αγαπημένη ηθοποιός σε μια κατάθεση ψυχής

Ο ρόλος της «Βουλίτσας» έριξε αυλαία στην επιτυχημένη σειρά, Μην Αρχίζεις την Μουρμούρα και η ηθοποιός Ελένη Κοκκίδου, παραχώρησε μια αφοπλιστική συνέντευξη στο Στούντιο 4. Η αγαπημένη ηθοποιός σε ένα μέρος της συνέντευξης της μίλησε για την πρόσφατη απώλεια της μητέρας της και συγκινήθηκε.

«Το βραβείο που πήρα από τα «Ίρις» το έβαλα δίπλα στη φωτογραφία της μητέρας μου, την οποία έχασα πριν από 40 μέρες. Την έχω στο κέντρο του τραπεζιού, ήθελα να της το αφιερώσω. Με τη μητέρα μου δεν είχαμε πολλά κοινά, δεν επαναστάτησα ποτέ να της πω «άντε στο καλό, σηκώνομαι και φεύγω». Δεν θα της το έκανα ποτέ. Και όταν έφυγε ο πατέρας μου, επειδή ήταν κατάκοιτη, την είχα υπό την προστασία μου. Ήταν το κορίτσι μου, το μωρό μου. Της έλεγα σ’ αγαπώ κάθε μέρα».

Πως βιώνει το πένθος η Ελένη Κοκκίδου

«Είναι πολύ νωρίς ακόμα, φυσικά και μου λείπει, «σκάει» μόνο του. Και τώρα έσκασαν δάκρυα μόνο και μόνο επειδή την αναφέραμε. Φεύγω από την πρόβα και, μέχρι να φτάσω στο αυτοκίνητο, αυτό έχει «σκάσει». Η μάνα είναι στο σώμα σου, δεν το ελέγχεις. Ο πατέρας είναι αυτός που σε φέρνει σε επαφή με την κοινωνία, είναι αλλιώς. Ήμουν τυχερή γιατί οι γονείς μου «έφυγαν» μεγάλοι, ο πατέρας μου ήταν 80 και η μητέρα μου έκλεισε τα 97 και δεν ταλαιπωρήθηκαν με καρκίνους, νοσοκομεία και τέτοια πράγματα. Θα ήμουν και αχάριστη αν είχα παράπονο», είπε για να καταλήξει:

«Ο πατέρας μου έφυγε από καρδιά, μπαμ και κάτω. Δεν τον έκλαψα ποτέ… και ποτέ δεν θα τον κλάψω, γιατί νιώθω ότι ήταν πολύ τυχερός που δεν αρρώστησε, που δεν έσβησε, που δεν έλιωσε. Έφυγε άρχοντας»

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ