συγκλονίζει-η-μιμή-ντενίση-για-τον-θάν-17601

Συγκλονίζει η Μιμή Ντενίση για τον θάνατο του συντρόφου της πριν τον γάμο: «Το δικό μου νυφικό έμεινε στη ντουλάπα, πέρασα κατάθλιψη»

Μιμή Ντενίση: Ο έρωτας και το άδοξο τέλος της ζωής του αντώνη Τρίτση

Η Μιμή Ντενίση παραχώρησε μία συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και στη δυνατή σχέση της με τον Αντώνη Τρίτση. Η ηθοποιός αναφέρθηκε στον γάμο της που δεν πραγματοποιήθηκε εξαιτίας του θανάτου του, με αφορμή τον χαρακτήρα της ταινίας της «Σμύρνη μου αγαπημένη» που δεν πρόλαβε να παντρευτεί τον αγαπημένο της.

«Έχω δει την ταινία πάρα πολλές φορές, σε πάρα πολλές χώρες. Σε καμία χώρα δεν είδα να βλέπουν αυτήν τη σκηνή με στεγνά μάτια. Οι γυναίκες έκλαιγαν παντού, δεν έχει σημασία ο γάμος, όλες θέλουμε να βρούμε τον ιδανικό σύντροφο. Αν τον βρεις και τον χάσεις μέσα από τα χέρια σου, είναι κάτι πάρα πολύ δύσκολο. Αυτό που συμβαίνει λοιπόν στην κόρη μου στο έργο, που πρέπει να φύγει και αυτός ο άντρας που είναι το ιδανικό της δε θα τη δει ποτέ με το νυφικό της, είναι κάτι που μου ήρθε στο μυαλό γιατί και το δικό μου νυφικό έμεινε στην ντουλάπα όταν ήταν να παντρευτώ τον Αντώνη Τρίτση», είπε αρχικά η ηθοποιός.

Μιμή Ντενίση: «Ήταν ένας πολύ δυνατός έρωτας»

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Ήταν ένας πολύ δυνατός έρωτας, ήταν μία αληθινή αγάπη από αυτές που ονειρευόμαστε να ζήσουμε. Πολλές φορές λέω ότι είμαι τυχερή που το έζησα, από την άλλη είμαι πολύ άτυχη, γιατί τέλειωσε σε μία πολύ νεαρή ηλικία για μένα, πολύ απότομα, πολύ άγρια.

Έμεινα πολλές φορές μόνη μου, όταν σου συμβαίνουν τέτοια γεγονότα σκληρά και απότομα, οι δρόμοι είναι δύο, ή σε παίρνει από κάτω και δεν μπορείς να συνεχίσεις τη ζωή σου και την καριέρα σου ή λες ότι τώρα θα αφοσιωθώ σε κάτι.

Εγώ τότε, επειδή σίγουρα πέρασα κατάθλιψη, τότε δεν το λέγαμε έτσι. Θεωρώ ότι πέρασα μία πολύ μεγάλη κατάθλιψη χωρίς να την ονοματίζω, δεν ήθελα να κάνω τίποτα, έφυγα από το θέατρο Βρετάνια, δεν ήξερα αν θέλω να παίξω του χρόνου, ταξίδεψα πολύ. Σιγά – σιγά το έβαλα όλο αυτό στο μυαλό μου και άλλαξαν οι προτεραιότητές μου. Ωραία η δημοφιλία και η διασημότητα αλλά δεν είναι το παν».

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ