τέλος-το-πρίγκιπας-και-το-greece-άλλα-43518

Τέλος το “πρίγκιπας” και το “Greece”: Άλλαξε όνομα ο γιος του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ, Αχιλλέας

Ο γιος του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ, Αχιλλέας, μετά τις σπουδές του στο πανεπιστήμιο της ελίτ στην Αμερική, αποφάσισε να ακολουθήσει το όνειρό του και να γίνει ηθοποιός.

Ο 24χρονος ο οποίος είναι το τρίτο παιδί του πρίγκιπα Παύλου και της Μαρί Σαντάλ, έχει χαράξει μια δική του πορεία ως ηθοποιός και influencer.

Μάλιστα, για τις ανάγκες της καριέρας του άλλαξε όνομα και αφαίρεσε τον πριγκιπικό τίτλο του. Nα θυμίσουμε ότι το όνομά του με το οποίο είναι γνωστός στο εξωτερικό είναι Achilleas Greece. Ακόμα και όταν αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο, έτσι τον αποκάλεσαν.

Αλλά, το καλλιτεχνικό του όνομα είναι διαφορετικό. Ο ίδιος κάνει καριέρα ως “Achi Miller”, και όπως βλέπουμε έχει “δανειστεί” το επίθετο της μητέρας του ως φόρο τιμής στον μεγιστάνα παππού του, Ρόμπερτ Μίλερ.

Οι γονείς της Μαρί Σαντάλ

Ο Αχιλλέας έχει ήδη στο ενεργητικό του εμφανίσεις στην σαπουνόπερα του CBS “Τόλμη και Γοητεία”, ενώ μιλώντας για την υποκριτική στο περιοδικό Paper, δήλωσε: “Ήταν πάντα ένα μεγάλο πάθος μου. Όταν ήμουν παιδί θυμάμαι ότι πάντα έβλεπα ταινίες και τηλεοπτικές σειρές και έλεγα: ‘Αυτό θέλω να κάνω: να γίνω ηθοποιός”.

Ο ίδιος συμμετεχει στην ταινία του Netflix “No Hard Feelings” ενώ αυτή την περίοδο ετοιμάζει το νέο του τηλεοπτικό εγχείρημα.

Nα θυμίσουμε εδώ ότι και ημικρότερη κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνα, η Θεοδώρα ακολούθησε τον ίδιο δρόμο με τον Αχιλλέα, ωστόσο εκείνη κάνει καριέρα ως “Theodora Greece” έχοντας αποφασίσε να μην αλλάξει το όνομά της και την αναφορά της στην Ελλάδα.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ