τεράστιο-σύγχρονο-και-με-πολλές-κούτε-4349

Τεράστιο, σύγχρονο και με πολλές κούτες: Το νέο σπίτι της Ιωάννας Τούνη και τα νεύρα μετά τη μετακόμιση

Ιωάννα Τούνη-Δημήτρης Αλεξάνδρου: Το νέο σπίτι του ζευγαριού

Μια από τις καλύτερες περιόδους διανύουν η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου. Το ζευγάρι μετά την έλευση του πρώτου τους παιδιού είναι τρισευτυχισμένοι ενώ τα πηγαίνουν περίφημα στα επαγγελματικά τους. Μάλιστα η ινφλουένσερ αποκάλυψε πως η βάση τους είναι στην Αθήνα για αυτό και το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, έκαναν μετακόμιση σε νέο σπίτι.


Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δημοσίευσε μια φωτογραφία όπου φαίνεται η είσοδος τους σπιτιού και ενώ περίμενε μαζί με την Ιωάννα Τούνη την μεταφορική τους και τα πράγματά τους. Από όσα μπορούμε να διακρίνουμε και από την φωτογραφία η κουζίνα είναι ντυμένη όλη με ξύλο και πιθανότατα το ξύλο να κυριαρχεί στο νέο τους σπίτι.

Το νέο σπίτι της Ιωάννα Τούνης και του Δημήτρη Αλεξάνδρου

Έτσι λοιπόν το αγαπημένο ζευγάρι μάζεψε τα πράματα του από το παλιό σπίτι.. ήρθε η μεταφορική και έφτασε η ώρα να ξεπακετάρουν. Η Ιωάννα Τούνη υποδέχθηκε την μεταφορική σήμερα το πρωί της Κυριακής και όταν αντίκρυσε τις κούτες μάλλον ήρθε σε απόγνωση. Πιο συγκεκριμένα η inlufencer ανάρτησε κάποια στιγμιότυπα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου εκφράζει την απόγνωσή της ενώ αναρωτιέται και ποιος θα πρέπει να ξεπακετάρει όλες αυτές τις κούτες. «ποιος πρέπει να τα κάνει όλα αυτά» έγραψε η Ιωάννα Τούνη

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ