θα-φάω-μέχρι-σκασμoύ-και-θα-φοράω-ότι-θ-44422

«Θα φάω μέχρι σκασμoύ και θα φοράω ότι θέλω»: Η Στικούδη αποστομώνει όσους λένε ότι πάχυνε και μπράβο της

Βρέθηκε και πάλι υπό την επίθεση δυσμενών σχολιασμών, αλλά, όπως κάθε φορά, η αντίδρασή της ήταν καταλυτική! Καθώς εμφανίστηκε ξανά στα παρασκήνια, ξεκίνησαν να αυξάνονται οι αρνητικές κριτικές, αφορώντας τόσο τις επιλογές της στην εμφάνιση όσο και το βάρος της.

Κατερίνα Στικούδη: Τα όσα ανέφερε

«Μου λες ότι έχω παχύνει, μου λες ότι πρέπει να κάνω δίαιτα, νοιάζεσαι για τη σιλουέτα μου. Και μόλις τα χάσω αυτά τα 4-5 κιλά θα λες μετά ποιος να είναι ο καλός ο πλαστικός της; Εγώ άκρη μαζί σου δεν θα βγάλω. Αλλά ένα πράγμα θα σου πω, θα φοράω ό,τι θέλω και στο J2US και παντού», ήταν η πρώτη απάντηση που έδωσε μέσω social media.

Μιλώντας στις κάμερες η Κατερίνα Στικούδη παραδέχτηκε πως ενοχλήθηκε: «Δεν θεωρώ ότι πρέπει να καθόμαστε στη σιωπή, ειδικά όταν μια γυναίκα βρίσκεται στην περίοδο της λοχείας, που είναι μαιο περίοδος και η ίδια και ψυχολογικά και το σώμα θέλει χρόνο για να επανέλθουν. Πέρα από αυτό, δεν είναι ωραίο να κρίνουμε τα κιλά κανενός. Ο καθένας θα είναι όπως θέλει να είναι και αν θέλω να πάρω κι άλλα δέκα, θα φάω μέχρι σκασμού και λόγο δεν θα δώσω σε κανέναν», απάντησε.

Σχετικά με τις νέες συνθήκες στο σπίτι μετά τον ερχομό του δεύτερου μωρού της, είπε: «Υπάρχει αϋπνία με το μωρό στο σπίτι. Όταν έρχεται ένα νέο μωράκι πρέπει να το φροντίσουμε, να το προσέξουμε. Με τον Βύρωνα το προσπαθούμε, να είναι ενεργός. Θέλουμε χρόνο για να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα»

Σχολίασαν τα κιλά & το ντύσιμό της, έδωσε την καλύτερη απάντηση: Όλες οι γυναίκες αποθεώνουν την Κατερίνα Στικούδη

Η Κατερίνα Στικούδη ανέβασε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την Καθαρά Δευτέρα και αντέδρασε στα αρνητικά σχόλια που λαμβάνει σχετικά με τα κιλά της. Η τραγουδίστρια δήλωσε ότι θα φοράει ό,τι θέλει τόσο στο J2US όσο και οπουδήποτε αλλού, απαντώντας έτσι στα σχόλια που δέχεται στα social media. Να σημειώσουμε ότι στις 14 Φεβρουαρίου η Κατερίνα Στικούδη έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της, αποτέλεσμα του έρωτά της με τον Βαγγέλη Σερίφη.

Και μέσω της ανάρτησής της θέλησε να δώσει την απάντησή της και έγραψε χαρακτηριστικά : «Μου λες ότι έχω παχύνει, μου λες ότι πρέπει να κάνω δίαιτα, νοιάζεσαι για τη σιλουέτα μου. Και μόλις τα χάσω αυτά τα 4-5 κιλά θα λες μετά ποιος να είναι ο καλός ο πλαστικός της; Εγώ άκρη μαζί σου δεν θα βγάλω. Αλλά ένα πράγμα θα σου πω, θα φοράω ό,τι θέλω και στο J2US και παντού»

Κατερίνα Στικούδη: H ανάρτησή της

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ