το-ησυχαστήριο-του-κώστα-κεντέρη-είνα-2331

Το ησυχαστήριο του Κώστα Κεντέρη είναι ένας πολυτελής παράδεισος: Το θέρετρο στα Ζαγοροχώρια με τη γαλήνια θέα και τη μοναδική εσωτερική διακόσμηση

Κώστας Κεντέρης: Ο πρωταθλητής του στίβου μοιράζει την καθημερινότητά του ανάμεσα σε Γιάννενα και Ζαγοροχώρια

Ο Κώστας Κεντέρης βιώνει πλέον μια ήρεμη ζωή μέσα στη φύση, την οποία απολαμβάνει τα τελευταία 11 χρόνια. Ο γνωστός πρωταθλητής του στίβου είναι γεγονός πως τα τελευταία χρόνια κάνει πλέον σπάνιες εμφανίσεις και έχει επιλέξει το ησυχαστήριο του, τον τόπο καταγωγής της συζύγου του, μοιράζοντας την καθημερινότητά του ανάμεσα σε Γιάννενα και Ζαγοροχώρια.

Μετά την αθώωσή του από IAAF και τα ελληνικά δικαστήρια, ο Έλληνας Ολυμπιονίκης, επέλεξε να μην επανέλθει στο ταρτάν για τους δικούς του προσωπικούς λόγους. Μάλιστα, από το 2011 μέχρι και σήμερα ζει με τη σύζυγό του, Έλσα Ξαρχάκου, στο Μικρό Παπίγκο.

Το πολυτελές θέρετρο του Κώστα Κεντέρη στα Ζαγοροχώρια

Μια πανέμορφη και απόλυτα ταυτισμένη με το φυσικό περιβάλλον ξενοδοχειακή μονάδα που αποτελείται από 8 κτίρια, 18 δωμάτια και σουίτες, ένα μοναδικά σχεδια­σμένο χώρο ευεξίας, το The Mountain Spa, καθώς επίσης και ένα φημισμένο εστιατό­ριο, το Veranda at 1700 Greek Organic Herbs Cuisine, το οποίο τροφοδοτείται από τους οργανικούς κήπους του θέρετρου που βρίσκονται μέσα στο Γεωπάρκο του Βίκου-Αώου.

Το αρχικό κτίριο, το οποίο χρονολογείται από το 1700 και έχει μια θαυμαστή ιστορία, ανήκε στην οικογένεια της συζύγου του Κώστα και το ζευγάρι επένδυσε στην επέκταση του χρησιμοποιώντας τοπικές πρώτες ύλες όπως πέτρα, χώμα, αρμολόγι και τεράστιους κέδρινους κορμούς. Το ξενοδοχείο αναπτύσσεται με απόλυτο σεβασμό στον απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς χώρο σε διάφορα επίπεδα, διεκδικώντας δικαίως τον τίτλο του πιο όμορφου μπαλκονιού στην χαράδρα του Βίκου, αλλά και στους οικισμούς μικρό και μεγάλο Πάπιγκο. Όσον αφορά στην εσωτερική διακόσμηση, το ζευγάρι έχει κάνει εξαιρετική δουλειά καθώς η παραδοσιακή αρχιτεκτονική των Ζαγοροχωρίων δένει τέλεια με τη λιτή, μοντέρνα αισθητική και τις υπογραφές γνωστών σχεδιαστών όπως των Philippe Strack, Castiglioni, Citterio, Urquiola, Le Corbusier, Zaha Hadid , Moooi, B&B Italia και Bisazza.

Εικόνες από τον εξωτερικό και εσωτερικό χώρο της οικίας του Κώστα Κεντέρη

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ