τον-στηρίζει-σε-κάθε-βήμα-του-αυτή-είνα-6468

Τον στηρίζει σε κάθε βήμα του: Αυτή είναι η καλλονή σύζυγος του Θάνου Πλεύρη και κλέβει τις εντυπώσεις σε κάθε εμφάνιση της

Θάνος Πλέυρης: Γνωρίστε τη σύζυγο του υπουργού Υγείας της ΝΔ

Ο Θάνος Πλεύρης παρά το πιεσμένο πρόγραμμα που έχει, φροντίζει πάντα να περνάει χρόνο με την οικογένεια του. Μάλιστα σε κάθε δημόσια εμφάνιση που κάνει ο πολιτικός, αν συνοδεύεται από τη σύζυγο του, τότε όλα τα φλας πέφτουν πάνω της.

Ο Θάνος Πλεύρης και η Λένα Παπαθεολόγου, με την οποία είναι μαζί πάνω από 16 χρόνια έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τον Κωνσταντίνο και τη Νίκη. Σε συνέντευξη που είχε δώσει στην «Espresso», είχε μιλήσει για την σύζυγό του αλλά και το πώς γνωρίστηκαν.

Η γνωριμία του Θάνου Πλεύρη

“Με τη Λένα γνωριστήκαμε για δεύτερη φορά μέσω μιας κοινής μας φίλης. Την ημέρα που παντρευτήκαμε κλείναμε ακριβώς πέντε χρόνια. Η αλήθεια είναι πως γνωριζόμασταν πολύ καιρό, αλλά δυστυχώς ήμασταν με άλλους ανθρώπους. Η μοίρα όμως έχει τα δικά της σχέδια και αν κάτι είναι γραφτό να συμβεί, θα συμβεί ό,τι κι αν γίνει! Όταν τελείωσα με τις υποχρεώσεις του μεταπτυχιακού που έκανα και επέστρεψα στην Ελλάδα, βρεθήκαμε στην ίδια παρέα. Τότε φαίνεται πως ήταν το κατάλληλο timing”, ανέφερε μεταξύ άλλων.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ