βγαλμένο-από-παραμύθι-το-εντυπωσιακό-2121

Βγαλμένο από παραμύθι: Το εντυπωσιακό εξοχικό της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου στην Αίγινα έχει θέα που «κόβει την ανάσα»

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: Το εξοχικό στην Αιγίνα με την παραμυθένια αυλή και την εντυπωσιακή θέα

Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου είναι γνωστό πως διατηρεί ένα εξοχικό σπίτι στην Αίγινα και μάλιστα σε αυτό βρίσκονται πολύ συχνά συνάδελφοί της. Ένας εξ αυτών και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, ο οποίος πριν από κάποιο καιρό βρέθηκε στο σπίτι της ηθοποιού, με αφορμή κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις.


Η Ελληνίδα ηθοποιός έχει εξοχική κατοικία στην Αίγινα. Μάλιστα, η ίδια επιλέγει τη μαγευτική περιοχή της Ελλάδας, όπου βρίσκεται το εξοχικό της για τους καλοκαιρινούς μήνες. Έτσι, η ίδια επιλέγει να περνά εκεί ένα μεγάλο μέρος του καλοκαιριού της. Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, θέλοντας να ενημερώσει τους διαδικτυακούς φίλους του για την συνάντηση με την ηθοποιό, δημοσίευσε κάποιες ιστορίες στο Instagram.

Στα εν λόγω βίντεο μας κάνει μια μικρή ξενάγηση στο σπίτι της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου. Όπως θα δείτε πρόκειται για ένα «μαγευτικό» εξοχικό με μοναδική θέα. Μάλιστα, όπως είναι ορατό, είναι πολύ κοντά στην θάλασσα και η ηθοποιός κάνοντας μόνο μερικά βήματα μακριά από το σπίτι της μπορεί να πραγματοποιήσει τις καλοκαιρινές της βουτιές.

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: Το εντυπωσιακό εξοχικό της ηθοποιού στην Αίγινα

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ