βγαλμένο-από-παραμύθι-το-παλάτι-της-με-45744

Βγαλμένο από παραμύθι: Το παλάτι της Μενεγάκη και του Παντζόπουλου στην Άνδρο, έχει μέχρι και βιολογικές καλλιέργειες

Τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Άνδρο απολαμβάνει η Ελένη Μενεγάκη.

Η παρουσιάστρια μετά το τέλος της εκπομπής της και ολοκληρώνοντας όλες τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, ετοίμασε βαλίτσες και έφυγε για Άνδρο μαζί με τον σύζυγό της Ματέο Παντζόπουλο και τα παιδιά της, εκτός του Άγγελου Λάτσιου που κάνει διακοπές με την σύντροφό του, Γαία και φίλους.

Η Ελένη Μενεγάκη, είναι γνωστό πως τα τελευταία χρόνια έχει βρει το καταφύγιό της στο όμορφο νησί των Κυκλάδων, εκεί που ο αγαπημένος της Μάκης Παντζόπουλος διατηρεί τη δική του ξενοδοχειακή μονάδα.

Το σπίτι που μένουν είναι μέσα στο πράσινο και έχει θέα τη θάλασσα, όπου βρίσκεται και η αγαπημένη της παραλία. Βέβαια και το εσωτερικό του σπιτιού της είναι αξιοζήλευτο.

Με κυρίαρχα στοιχεία την πέτρα και το ξύλο και με μεγάλα παράθυρα για να διαχέεται το φως στο εσωτερικό παντού, η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας πριν αρκετά χρόνια, ανακαίνισαν μέσα σε διάστημα 5 μηνών το σπίτι τους. Η Ελένη Μενεγάκη ήθελε να είναι όλα τέλεια και γι’ αυτό είχε πάντα τον τελευταίο λόγο.

Το ζευγάρι δεν έχει επέμβει ιδιαίτερα στο φυσικό τοπίο μάλιστα έχουν δημιουργήσει αγρόκτημα βιολογικής καλλιέργειας.

Το ξενοδοχείο μπορεί να είναι κλειστό το χειμώνα αλλά υπάρχουν τζάκια σε πολλούς χώρους έτσι ώστε να μπορούν να πηγαίνουν οικογενειακώς και τις χειμερινή περίοδο.

H Ελένη Μενεγάκη έχει μοιραστεί κατά καιρούς πολλά στιγμιότυπα από τον κήπο του εξοχικού της στην Άνδρο. Όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η ίδια στους προσωπικούς της λογαριασμούς σε Instagram και Twitter, στον κήπο του εξοχικού της πρωταγωνιστεί το στοιχείο της πέτρας και των πράσινων φυτών, ενώ παράλληλα το μέρος «βλέπει» στη θάλασσα και τον ορίζοντα του νησιού.

Φωτογραφίες από το σπίτι της Ελένης Μενεγάκη και του Μάκη Παντζόπουλου στην Άνδρο

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ