ξεσπά-η-νένα-χρονοπούλου-για-την-κακοπ-209

Ξεσπά η Νένα Χρονοπούλου για την κακοποίηση στο κέντρο ΑΜΕΑ: “Το παιδί επέστρεψε κακοποιημένο & μελανιασμένο”

Καλεσμένη της Κατερίνας Καινούργιου βρέθηκε η Νένα Χρονοπούλου, το πρωί της Τετάρτης, στο πλατό της εκπομπής «Super Κατερίνα» στον Alpha.

Η Νένα Χρονοπούλου αναφέρθηκε στις καταγγελίες γονέων και υπαλλήλων για κακοποίηση ΑΜΕΑ αποκαλύπτοντας και η ίδια ένα περιστατικό που σοκάρει.

Ειδικότερα, η Νένα Χρονοπούλου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «μου έχει πει γιαγιά ότι έχει γυρίσει στο σπίτι το παιδάκι της, το εγγόνι της δαγκωμένο στο αυτί από το συγκεκριμένο κέντρο που λέμε. Μία καταγγελία μου ήρθε εμένα. Η δεύτερη καταγγελία ήταν μια μητέρα που το παιδί της άλλαξε ερωτική συμπεριφορά και η τρίτη καταγγελία ήταν ο ξυλοδαρμός με τις φωτογραφίες που είδαμε και σας έχω στείλει με έγκριση της μητέρας».

«Εκεί λοιπόν λέω «παιδιά, επειδή έχετε γίνει τρεις υπάρχει ένας δρόμος και αυτός είναι της ΓΑΔΑ στο Ανηλίκων. Όταν θα πάτε εκεί, τότε θα μπορούμε να μιλάμε». Πήγαν οι άνθρωποι και άνοιξαν ασκοί του αιόλου και δεν πήγαν μόνο αυτές οι γυναίκες. Πριν από πέντε μέρες πήγε άλλη μια κυρία που το παιδί της επέστρεψε κακοποιημένο και μελανιασμένο από το ίδιο κέντρο».

«Αυτό το ίδιο κέντρο κάνει κατασκήνωση, υπνωτήριο παράνομο και φύλαξη» πρόσθεσε ακόμα η Νένα Χρονοπούλου στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ