χαρές-στο-σπίτι-του-ευτύχη-μπλέτσα-τρι-5563

Χαρές στο σπίτι του Ευτύχη Μπλέτσα: Τρισευτυχισμένοι μαζί με την Ηλέκτρα Αστέρη μετά από 4 χρόνια, η ανάρτηση και οι ευχές

Ευτύχης Μπλέτσας: Μαζί με την Ηλέκτρα Αστέρη εύχονται στη κόρη τους

Η Ηλέκτρα Αστέρη και ο Ευτύχης Μπλέτσας είχαν χαρές στο σπίτι τους καθώς γιόρτασαν τα γενέθλια της μεγάλης τους κόρης.

Η Ίρις γεννήθηκε το 2019 και αισίως έσβησε το τέταρτο κεράκι στην τούρτα της που ήταν διακοσμημένη με την Minnie.

Οι γονείς της μικρής ευχήθηκαν και δημόσια αναρτώντας την ίδια φωτογραφία.

Ο Ευτύχης Μπλέτσας δεν συνηθίζει να κάνει μακροσκελείς αναρτήσεις. Κι αυτή τη φορά λοιπόν ευχήθηκε στην κόρη του με ένα σύντομο αλλά πολύ τρυφερό μήνυμα: «Η πριγκίπισσα μας έγινε 4! ❤️ #birthdaygirl».

Από την πλευρά της, η Ηλέκτρα Αστέρη θέλησε να μοιραστεί με τους ακολούθους της τα συναισθήματά της γι΄αυτό το σημαντικό γεγονός.

«18 Απριλίου

🪷Η μέρα που άλλαξε η ζωή μου. Η μέρα που σε κράτησα στα χέρια μου. Η μέρα που είδα τα πανέμορφα μάτια σου. Η μέρα που γεννήθηκες και φωτισες τον κόσμο μου.

💫Όλη η ορμή, η δύναμη, το φως και η καλοσύνη που έχεις εύχομαι να φωτίζουν πάντα το δρόμο σου. Να είσαι τυχερή. Να είσαι καλός άνθρωπος και να μάθεις να δέχεσαι και να δίνεις.

☀️Χρόνια πολλά τετράχρονο θαύμα μου. Να ζησεις, να σε χαιρόμαστε. Να είσαι ευτυχισμένη. Να είσαι υγιής.

🤍Χρόνια καλά τετραπέρατο κορίτσι μου. Να έχεις στο μυαλό σου ότι η μαμά και ο μπαμπάς είναι πάντα εδώ για σένα. Αν και είσαι τόσο ικανή. Τοσο δυναμική. Κανέναν δεν έχεις ανάγκη. Απλά αν … λέω αν χρειαστείς ποτέ κάποιον, να ξέρεις ότι είμαστε πάντα ένα βήμα πίσω σου και φυλάμε τα νώτα σου.

Η μαμά σ’ αγαπάει μέχρι τον ουρανό και πάλι πίσω!

#BirthdayGirl #MyDaughter #MyTresure #Family #MyTeam»

Περήφανος μπαμπάς ο Ευτύχης Μπλέτσας

Το ζευγάρι έχει και μία ακόμη κόρη, τη Νεφέλη που θα γίνει δύο ετών τον προσεχή Ιούλη. Οι δύο αδελφές είναι ίσως από τα πιο πολυταξιδεμένα παιδιά του κόσμου.

Η Ηλέκτρα Αστέρη άλλωστε ταξίδευε και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της με μόνο διάλειμμα την περίοδο της καραντίνας.

Τα δύο κορίτσια έχουν επισκεφτεί πολλά μέρη σε κάθε γωνιά του πλανήτη και είναι βέβαιο ότι μέχρι να ξεκινήσουν σχολείο, θα ταξιδέψουν σε πολλά ακόμα μέρη.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ