έχουν-περάσει-17-χρόνια-από-την-επική-εμ-5328

Έχουν περάσει 17 χρόνια από την επική εμφάνιση: Άλλος άνθρωπος η Χριστίνα που άφησε εποχή στην «Τελική Απόφαση»

Ελληνική τηλεόραση: Θυμόμαστε τη Χριστίνα και το επικό σόου του Alter

Έχουν περάσει σχεδόν 20 χρόνια από την επική εκπομπή της Σίας Λιαροπούλου και το αξέχαστο επεισόδιο με την Χριστίνα που χάρισε μερικές μοναδικές ατάκες.

Η εκπομπή λεγόταν «τελική απόφαση» και την παρακολουθούσαμε από τον τότε «αείμνηστο» τηλεοπτικό σταθμό ALTER

Η Χριστίνα είχε πάρει την απόφαση να πάει στην συγκεκριμένη εκπομπή καθώς αναζητούσε να βρει ταίρι αλλά και να λύσει τις διαφορές με τους πρώην της.

Η Χριστίνα και ο Αλί Σαμπίρ, η Χριστίνα και ο Στέφανος, η Χριστίνα και η μάνα του Στέφανου ήταν τα κεντρικά πρόσωπα καθώς πέρα από τους πρώην της η Χριστίνα είχε να αντιμετωπίσει και την μητέρα τους. Το επεισόδιο και οι πρωταγωνιστές είχαν γίνει viral τον καιρό που δεν υπήρχαν τα social media. Ενώ στο επεισόδιο υπήρχε και ένας ώριμος άντρας που ήθελε να πάρει την Χριστίνα στην… Άρτα για να κάνουν… τις καμάρες από το γεφύρι. Και η Σια Λιαροπούλου είχε μείνει έκπληκτη

Ένα βίντεο από το χρονοντούλαπο της καλτ ελληνικής τηλεόρασης που πραγματικά αξίζει να το δείτε, σας υποσχόμαστε στιγμές απείρου γέλιου.

Ελληνική τηλεόραση: Άλλος άνθρωπος η Χριστίνα σήμερα

Για όσους από εσάς είχατε την απορία για το πως είναι σήμερα η Χριστίνα από την «Τελική Απόφαση»Το μεγάλο ερώτημα αλλά τα… τσακάλια του διαδικτύου την εντόπισαν στο αεροδρόμιο πρόσφατα και όπως θα δείτε έχει γίνει ένας άλλος άνθρωπος. Δυστυχώς δεν έχουμε περισσότερες πληροφορίες για το τι κάνει στην ζωή της και πως εξελίχθηκαν τα συναισθηματικά της.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ