η-δανάη-μπάρκα-εξομολογείται-αύριο-ξ-5195

Η Δανάη Μπάρκα εξομολογείται: «Αύριο ξεκινάω τη διαδικασία κρυοσυντήρησης ωαρίων. Ευχηθείτε, καλή τύχη, φέρτε γούρι»

Δανάη Μπάρκα: Η διαδικασία της κατάψυξης ωαρίων

Με αφορμή την συνέντευξη της Παναγιώτας Βλαντή, η Δανάη Μπάρκα μίλησε για την διαδικασία της κατάψυξης ωαρίων αλλά και για την υιοθέσια και πέρασε ένα όμορφο μήνυμα.

Η Παναγιώτα Βλαντή έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και ρωτήθηκε ποια είναι η γνώμη της για την υιοθεσία:

Καταρχάς, θέλω να πω στις νέες κοπέλες να μην έχουν άγχος. Να κάνουν το παιδί τους, όποτε εκείνες νιώσουν έτοιμες. Γίνεται κατάψυξη ωαρίων πια. Έχω κάνει κι εγώ. Υπάρχει τίποτα καλύτερο απ’ το να υιοθετήσεις ένα παιδί; Ναι, το έχουμε σκεφτεί.

Η Δανάη Μπάρκα συμπλήρωσε μετά τη συνέντευξη της Παναγιώτας Βλαντή:

Εμένα μ’ αρέσει και μ’ άρεσε πάρα πολύ, φυσικά -ίσως είναι και η περίοδος που εμένα με επηρεάζει αυτό πολύ περισσότερο- το γεγονός ότι μοιράστηκε τη δική της ιστορία σε σχέση με την απόκτηση ενός παιδιού. Όχι μόνο τη σπουδαία φράση που είπε ότι «θαυμάζω και την υιοθεσία» και φυσικά και είναι υπέροχο, με ό,τι τρόπο κι αν γίνεται οποιοσδήποτε άνθρωπος γονέας -αν έχει αγάπη μέσα του να δώσει- αλλά μου άρεσε πολύ και που μοιράστηκε ότι έχει προχωρήσει σε κρυοσυντήρηση ή κατάψυξη ωαρίων κι αυτό που είπε ότι τα νέα κορίτσια δεν πρέπει να αγχώνονται, γιατί, καλώς ή κακώς, ακόμη κι αν το παίζεις κουλ, μέσα σου υπάρχει πάντα μια σκέψη ότι «ωραία, δεν έρχεται, θα έρθει; θα το κάνω μόνη μου; θα το κάνω με έναν φίλο μου; Όντως είναι η κατάλληλη στιγμή να κρυοσυντηρήσω τα ωάριά μου;» γιατί υπάρχει κι αυτό το «έλα, καλέ, είσαι πολύ μικρή», υπάρχει κι αυτό που είναι οριακά ρατσιστικό.

Η Δανάη Μπάρκα μιλάει για την διαδικασία κρυοσυντήρησης των ωαρίων

Δηλαδή εγώ τώρα που έχω προχωρήσει στη δημοσιοποίηση, που είμαι, μόλις 30 ετών, αλλά μετά από ενδελεχή έρευνα και μετά από μεγάλο ψάξιμο και φυσικά, επειδή εμπιστεύτηκα τους ανθρώπους που έπρεπε να εμπιστευτώ, είδα ότι παίζει πολύ σημαντικό ρόλο να είσαι στην καλύτερη παραγωγικά περίοδό σου για να έχεις και λιγότερο άγχος αργότερα. Δεν υπάρχει το μικρός. Μετά τα 28, δηλαδή, ο γιατρός που εμένα θα προχωρήσουμε μαζί σε όλο αυτό, ο κος Κοντόπουλος, μου εξήγησε πολύ σωστά το πότε και το γιατί και άντε παιδιά, ευχηθείτε και καλή τύχη, φέρτε γούρι, γιατί έρχονται οι μέρες.

Δεν είμαστε καθόλου ενημερωμένοι κι εγώ όταν είπα όλο αυτό πριν από έναν μήνα, ενάμιση που το είπαμε εδώ, μέχρι τώρα που, αύριο, νομίζω, ξεκινάει η διαδικασία, δεν ήμουν καθόλου ενημερωμένοι. Νόμιζα ότι ήμουν ενημερωμένη και δεν ήμουν. Να, λοιπόν, που υπάρχει άλλος ένας τρόπος να ξεαγχωθούν τα κορίτσια εκεί έξω, να μην υπάρχει το ταμπού, όλο αυτό που υπάρχει και κορίτσια μου, ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει στη σωστή στιγμή.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ