δύσκολες-στιγμές-για-ηθοποιό-της-πολ-5311

Δύσκολες στιγμές για ηθοποιό της “Πολυκατοικίας”: “Έπαθα κατάθλιψη, είχα την ατυχία να πάρω δάνειο σε ελβετικό φράγκο”

Χάρης Ασημακόπουλος: Σε απόγνωση ο γνωστός ηθοποιός

Ο Χάρης Ασημακόπουλος είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους ηθοποιούς της γενιάς του. Πολλές φορές ο ηθοποιός έχει μιλήσει ανοιχτά θέματα-ταμπού που έχουν κοινωνική απήχηση όπως η κατάθλιψη.


Έτσι ακριβώς έκανε και στην τελευταία του συνέντευξη στην εφημερίδα On Time και τη δημοσιογράφο Σίσσυ Μενεγάτου έδωσε. Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε και για την κατάθλιψη που βίωσε, λόγω της οικονομικής κρίσης και ενός δανείου που είχε πάρει σε ελβετικό φράγκο.

Και η κατάθλιψη πότε ήρθε; Όταν καθόσουν, όπως έχεις πει, στην αιώρα στο μπαλκόνι σου και κοιτούσες τον ουρανό;

Ο Χάρης Ασημακόπουλος για την οικονομική καταστροφή που περνάει

Η κατάθλιψη ήρθε μετά την Πολυκατοικία και είχε να κάνει με την ατυχία που είχα κι εγώ και χιλιάδες άλλοι άνθρωποι να πάρουμε δάνειο σε ελβετικό φράγκο για να αγοράσουμε σπίτι. Αυτό δημιούργησε μια κατάσταση δύσκολη και η κατάθλιψη συνέβη λόγω άγχους. Για να καταλάβει ο κόσμος, αν κάποιος πήρε ένα δάνειο σε ελβετικό φράγκο 250.000, έχοντας δώσει μέχρι σήμερα 150.000, τώρα χρωστάει 350.000, όχι από τόκους, το κεφάλαιο είναι τόσο. Ήταν λοιπόν ένας συνδυασμός, ήρθε και η μεγάλη οικονομική κρίση, οπότε όλο αυτό μου κάθισε βαρύ εκείνη την περίοδο. Δηλαδή, με όλο αυτό δεν είναι και δύσκολο να χάσεις τον προσανατολισμό σου και να πέσεις σε κατάθλιψη.

Δηλαδή φοβήθηκες μη χάσεις το σπίτι σου;

Βέβαια. Κι ακόμα ζω με αυτόν τον πανικό. Το θέμα του ελβετικού φράγκου απασχολεί πάρα πολύ κόσμο. Στο εξωτερικό έχουν βρεθεί λύσεις με αποφάσεις που έχουν πάρει διάφορες κυβερνήσεις, κάποια στιγμή ελπίζουμε ότι κι εδώ στην Ελλάδα κάτι θα κάνουν για να μη χάσουμε τα σπίτια μας.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ