συγκινήθηκαν-ακόμα-και-οι-κριτές-στο-masterch-5278

Συγκινήθηκαν ακόμα και οι κριτές στο Masterchef με Πορφύρη – Χιλά: «Δεν είχαμε να φάμε – Εκλαιγα για το άδειο ψυγείο»

MasterChef: Συγκινητικές στιγμές με τις μητέρες των διαγωνιζόμενων

Ένα άκρως συγκινητικό επεισόδιο παρακολουθήσαμε χθες στο Masterchef, με τις μητέρες των παικτών να κάνουν είσοδο στο ριάλιτι μαγειρικής και οι παίκτες να συγκινούνται. Ωστόσο δύο παίκτες έβαλαν τα κλάματα και αποκάλυψαν για πρώτη φορά τις δύσκολες στιγμές που έχουν ζήσει με τις μητέρες τους.

Ανοίγοντας τα κουτιά, οι παίκτες του ριάλιτι μαγειρικής αντίκρισαν τα γράμματά από τις μητέρες τους, συγκινήθηκαν και στη συνέχεια τις αντίκρισαν. Το γράμμα του δεν διάβασε μόνο ο Γιώργος Πορφύρης, ο οποίος ήταν εν τέλει ένας από τους δύο παίκτες που μίλησαν για τις δυσκολίες διαβίωσης που είχε σαν παιδί.

«Η μαμά Μαρία, νούμερο ένα για εμένα» είπε στους κριτές ο Γιώργος και δάκρυσε. «Αυτό που πραγματικά θαυμάζω είναι πως ότι έχει κάνει το έχει καταφέρει μόνη της», ανέφερε.

Η μητέρα Γιώργου μαγείρεψε φρικασέ και οι κριτές τον προέτρεψαν να διαβάσει το γράμμα της: «Κάποτε μου ζήτησες την ευχή μου λέγοντας πως χωρίς την ευχή της μάνας δεν πάει κανείς πουθενά και σου την έδωσα. Είμαι ευγνώμων που έχω έναν γιο σαν και εσένα στη ζωή μου. Εύχομαι τα καλύτερα».

Ο Γιώργος Πορφύρης αποκάλυψε πως ο ίδιος και η μητέρα του «έχουμε περάσει στιγμές που όντως δεν είχαμε να φάμε και μας έφερναν φαγητό οι γείτονες… Δούλευε σε δουλειές που δεν της άρεσαν και δύο δουλειές μόνο και μόνο για να βρούμε το δρόμο μας. Γι αυτό έχω μία παραπάνω πίστη στους ανθρώπους και μου φαίνεται περίεργο να είσαι κακός, μονόχνοτος, προβληματικός, περίεργος. Έχω νιώσει την αγάπη του περίγυρου, να με έχει βοηθήσει».

«Οταν είχα βγει από το MasterChef, πρώτη φορά που θα έκανα μενού και μου είπε ο μετρ πως είχε έρθει ένα άτομο. Ανέβηκα πάνω και είχε έρθει η μαμά μόνη της. Μου είπε “συγγνώμη δεν υπήρχε περίπτωση να το χάσω αυτό”. Εννοείται έκανα το καλύτερο σέρβις της ζωής μου μόνο για τη μαμά μου» είπε με δάκρυα στα μάτια ο Γιώργος.

Masterchef: Η μητέρα του Στέφανου Χίλα

«Η μητέρα μου η Βιόλα, για εμένα είναι ο πιο δυνατός άνθρωπος του κόσμου. Μεγάλωσα δύσκολα, με μεγάλωσε. Περάσαμε Γολγοθά. Είναι και ο έρωτάς μου για τη μαγειρική, ήταν μαγείρισσα. Την αγαπάω» είπε ο Στέφανος Χίλας και συγκινήθηκε.

«Η μάνα μου μαζί με τον πατέρα μου δώσανε αγώνες. Ηταν ένα ζευγάρι που το έφεραν κοντά οι δυσκολίες της ζωής. Εχω ακόμα εικόνες στο κεφάλι μου με τη μάνα μου να κλαίει στην κουζίνα επειδή έκλαιγα εγώ γιατί δεν υπήρχε στο ψυγείο κάτι να φάω. Ο αδερφός μου ήταν 1 έτους, το 2006. Οταν τα έχεις ζήσει αυτά νομίζω γίνεσαι ο πιο δυνατός άνθρωπος του κόσμου», ανέφερε.

Η μητέρα του Στέφανου μαγείρεψε το αγαπημένο του φαγητό, κοτόπουλου με ρύζι και ο ίδιος είπε πως «μέσα από δύσκολα χρόνια αυτό που επιβιώνει είναι ο καρπός της αγάπης».

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ