δόθηκε-εντολή-να-μην-γίνει-η-κηδεία-πέθ-6955

Δόθηκε εντολή να μην γίνει η κηδεία: Πέθανε ο καναλάρχης Κωνσταντίνος Παπανικόλας, μυστήριο με τον θάνατό του

Κωνσταντίνος Παπανικόλας: Τι συνέβη με τον θάνατο του καναλάρχη του Kontra Channel

Ο Κωνσταντίνος Παπανικόλας έφυγε από τη ζωή λίγες ημέρες πριν, στις αρχές Μαΐου. Ο εκλιπών ήταν πρόεδρος του κινήματος «Οικολόγοι Ελλάδας»και μέτοχος στο Kontra Channel. Μάλιστα σήμερα αποκαλύφθηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου πως δεν έχει γίνει η κηδεία του καναλάρχη.

Ειδικότερα, όπως υπογράμμισε ο Νάσος Γουμενίδης «πληροφορηθήκαμε με μεγάλη θλίψη ότι στις αρχές Μάη έφυγε από τη ζωή. Πριν φύγει από τη ζωή έγιναν μια σειρά από γεγονότα που ελέγχονται από τον εισαγγελέα και έτσι δεν έχει γίνει η κηδεία του».

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος της οικογένειας του εκλιπόντα Στέλιος Σούρλας επεσήμανε ότι «ο Εισαγγελέας έχει διατάξει την αναβολή της κηδείας. Έχει διατάξει να γίνει νεκροψία νεκροτομή και εξονυχιστικός έλεγχος στα αίτια του θανάτου του κυρίου Παπανικόλα και μέχρι να βγει το πόρισμα δεν μπορούμε να πούμε κάτι παραπάνω».

Με εισαγγελική εντολή η αναβολή της κηδείας του Κωνσταντίνου Παπανικόλα

Και πρόσθεσε ότι «προ ημερών, τη Μεγάλη Πέμπτη, είχε γίνει αίτηση για δικαστική συμπαράσταση και είχε εκδοθεί μια προσωρινή διαταγή με βάση μια ιατρική γνωμάτευση ενός ιδιώτη γιατρού και κάποια συγγενικά του πρόσωπα την Παρασκευή το μεσημέρι παρέλαβαν από το Θεραπευτήριο Φύσης όπου έμενε και ήταν το σπίτι του στον Ωρωπό στη 1 το μεσημέρι τον Κωνσταντίνο Παπανικόλα. Παρασκευή βράδυ απεβίωσε».

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ