εξομολόγηση-γυναίκας-μου-έκρυψε-ότι-8132

Εξομολόγηση γυναίκας: “Μου έκρυψε ότι ήταν παντρεμένος, πήγα στο μαιευτήριο, τα είπα όλα στη γυναίκα του & η απάντησή της με αηδίασε”

Εξομολόγηση γυναίκας: Ο σύντροφος που ήταν παντρεμένος

Η Μαρία-Ελένη βρίσκει τη δύναμη να εξομολογήθει τον γολγοθά που έζησε με έναν άντρα που έβαλε στο σπίτι της, γνώρισε στα παιδιά της και τελικά δεν ήταν αυτός που νόμιζε. Ακολουθεί η αληθινή ιστορία με την απιστία ενός παντρεμένου και με την απάθεια της συζύγου που συγκλονίζει.

«Ξέρω πως με βρίζετε από μέσα σας αλλά πίστευα πάντα πως οι πράξεις μας πρέπει να έχουν συνέπειες.

Όλα τα χρόνια που ήμουν παντρεμένη, βαρέθηκα να κάθομαι σε μια μεριά να υπομένω, να ανέχομαι να με κοροϊδεύουν στα μούτρα μου, να μην μιλάω και να βγαίνουν οι άλλοι λάδι.

Το διαζύγιο και το αποκλειστικό μεγάλωμα των παιδιών μου με άλλαξε. Ας πούμε ότι με σκλήρυνε.

2 χρόνια μετά το διαζύγιο γνώρισα ένα παλικάρι στο Facebook. Η προσέγγιση γνωστή αλλά αξιοπρεπής, δεν ήταν λιγούρης ή πέφτουλας.

Αρχίσαμε να μιλάμε γιατί μέναμε σε κοντινές περιοχές. Δεν είχα δει κάτι ύποπτο ή περίεργο στο προφίλ του, μόνο φωτογραφίες δικές του και φίλων του.

Όταν τον ρώτησα αν ήταν ελεύθερος μου είπε πως είχε χωρίσει από μια μεγάλη σχέση 5 ετών, αλλά δεν είχε πρόβλημα να ξανακάνει σχέση και ότι του άρεσα.

Βγήκαμε μια φορά, βγήκαμε δύο και γίναμε ζευγάρι. Ερωτεύτηκα και μάλιστα πολύ. Μετά από 6 μήνες σχέσης γνώρισε και τα παιδιά μου, καθώς είχαμε συζητήσει να το πάμε πιο σοβαρά και να συζήσουμε. Τα παιδιά τον λάτρεψαν.

Μπαινόβγαινε έτσι σπίτι μου ένα χρόνο. Σύνολο ενάμιση χρόνο σχέση, δεν μου είχε δώσει το παραμικρό δικαίωμα, δεν είχα δει απολύτως τίποτα περίεργο, όποτε τον καλούσα απαντούσε, βγαίναμε κανονικά. Το μόνο ίσως καμπανάκι ήταν που όποτε έμπαινε σπίτι έκλεινε το τηλέφωνό του για να μην μας ενοχλήσει κανείς από τη δουλειά όπως έλεγε και κάποιες φορές ερχόταν με το εταιρικό αμάξι και όχι με το δικό του, το οποίο δικαιολογούσε ως ότι το δικό του είχε χαλάσει ή το εταιρικό το ήθελε για να πάει απευθείας σε πελάτες μετά κλπ. Δεν πήγε ο νους μου στο κακό.

Μετά λοιπόν από ενάμιση χρόνο σχέσης, ταξίδια, εκδρομές, τα παιδιά μου ενθουσιασμένα, ανοίγω τον υπολογιστή και τι να δω;

Φωτογραφία ένα μπλε μπαλόνι που έλεγε “It’s a boy” και έναν φίλο του, να έχει κάνει ταγκ αυτόν και τη γυναίκα του και να τους δίνει συγχαρητήρια, να σας ζήσει και τέτοια.

Εξομολόγηση γυναίκας: Η αποκάλυψη της απιστίας

Έμεινα κάγκελο. Τον παίρνω τηλέφωνο, έξαλλη τον ρωτάω τι είναι αυτό που είδα και μου λέει “γέννησε η γυναίκα του φίλου μου και με έκανε ταγκ γιατί θα γίνω νονός”.

“Μα σου γράφει να σας ζήσει, πώς γίνεται να είσαι εσύ ο νονός και να σου λένε να σου ζήσει;”, ρώτησα, αλλά απάντηση δεν πήρα, παρά μόνο ότι είχε δουλειά και θα τα πούμε από κοντά.

Και ναι, έκανα την κατινιά.

Ο τύπος εκτός από ταγκ είχε κάνει και check in και φαινόταν το μαιευτήριο. Παίρνω τηλέφωνο, ρωτάω πότε έχουν επισκεπτήριο, μου λένε ότι λόγω covid δεν δέχονται επισκέψεις οι λεχώνες στα δωμάτια αλλά μπορώ να δω το άτομο που θέλω στο σαλόνι, κάτω στην καφετέρια.

Και πάω από εκεί, πλησιάζω την γραμματεία και ρωτάω αν μπορούν να ενημερώσουν την κυρία τάδε να κατέβει γιατί έχει έρθει η ξαδέρφη της να τη δει.

Περιμένω στο καφέ και έρχεται, την αναγνώρισα από τις φωτογραφίες. Την πλησιάζω, της λέω να μην κάνει φασαρία να κάτσουμε κάπου πιο πέρα να της μιλήσω 5 λεπτά.

Της ζήτησα συγγνώμη και ότι δεν ήθελα το κακό της, ίσα ίσα ό,τι έκανα ήταν για το καλό και το δικό της.

Της είπα ποια είμαι, της έδειξα μηνύματά του και φωτογραφίες μας. Την αντίδρασή της, δεν την περίμενα με τίποτα.

Περίμενα να κλάψει, να με βρίσει, κάτι. Αντιθέτως…

Τα είδε όλα με απάθεια, με άκουσε με ακόμα μεγαλύτερη απάθεια και μου είπε “Ωραία και εγώ τι να κάνω τώρα;”.

Εξομολόγηση γυναίκας: Η απάθεια της συζύγου στην απιστία

Της λέω δεν σε νοιάζει που σε κοροϊδεύει; Μου λεει αφού μου πληρώνει τα πάντα και έκανα και το παιδί του ας πάει όπου θέλει.

Σιχάθηκα όταν κατάλαβα πως ερήμην μου, είχα βρεθεί στη μέση μιας αρρωστημένης κατάστασης.

Γυρίζοντας σπίτι σε όλο τον δρόμο έκλαιγα. Όταν έφτασα κατέρρευσα.

Αυτός με πήρε και είχε το θράσος να ωρύεται ότι πήγα να του χαλάσω το σπίτι (το χαλασμένο).

Το δικό μου σπίτι, τα δικά μου παιδιά, που δεν έφταιξαν σε τίποτα, ποιος θα τα ξαναέφτιαχνε;

Τον μπλόκαρα από παντού. Έτρεχα σε ψυχολόγους πόσο καιρό. Στα παιδιά είπα ότι έφυγε ταξίδι.

Μετά από 9 μήνες έκανα το λάθος να μπω από άλλο προφίλ, ενώ μου είχαν πει οι ψυχολόγοι να σταματήσω καθε επαφή.

Με έτρωγε όμως η περιέργεια.

Είδα φωτογραφίες της βάπτισης του μωρού. Αυτός ατάραχος δίπλα στη γυναίκα του και το παιδί τους, χαλαρός, σαν μην γ@μησε τη ζωή κανενός.

Ρόδα είναι, αγάπη μου, όμως και γυρίζει.

Ό,τι έκανες θα πάθεις, να είσαι σίγουρος γι’ αυτό.

Μαρία-Ελένη».

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ