φεύγει-η-βουλίτσα-η-πρόταση-για-να-γίνε-8435

Φεύγει η Βουλίτσα: Η πρόταση για να γίνει η νέα “αγαπημένη” του Μηνά, πληρώνουν όσο-όσο στη “Μουρμούρα”

Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα: Η νέα Βουλίτσα

Είναι η μακροβιότερη κωμική σειρά της Ελληνικής τηλεόρασης και έχει αγαπηθεί πολύ από το τηλεοπτικό κοινό. Ο λόγος για τη κωμική σειρά, «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα» στην οποία οι συνετελεστές της παραγωγής ψάχνουν ηθοποιό για να αντικαταστήσουν τη Βουλίτσα.

Πιο συγκεκριμένα στο τέλος της σεζόν αναμένεται να μην συνεχίσουν 3 ηθοποιοί της σειράς και αναφερόμαστε στους Ελένη Κοκκίδου, Σπύρος Χατζηαγγελάκης και Μαρία Χάνου. Όσον αφορά στο τηλεοπτικό ζευγάρι του Σπύρου Χατζηαγγελάκη και Μαρία Χάνου οι υπεύθυνοι της σειράς θα ξεκινήσουν δοκιμαστικά για το νέο ζευγάρι που θα τους αντικαταστήσει. Και είναι μια συνταγή που έχει ξαναγίνει στο παρελθόν και πιθανότατα να μην δυσκολευτούν να βρουν ένα νέο ζευγάρι που να ταιριάξει τηλεοπτικά.

Τα δύσκολα για την παραγωγή έρχονται στην αντικατάσταση της Ελένης Κοκκίδου η οποία υπήρξε από την πρώτη σεζόν στην σειρά και αφήνει πίσω της το ρόλο της «Βουλίτσας» που αγαπήθηκε ιδιαιτέρως από το κοινό. Οι υπεύθυνοι της σειράς αναζήτησαν την ηθοποιό που θα βρεθεί στο πλευρό του «Μηνά». Και έκαναν ήδη 2 προτάσεις σε Μίρκα Παπακωνσταντίνου και Ελισάβετ Κωνσταντινίδη αλλά δεν καρποφόρησαν.

Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα: Η πρόταση στην Μίρκα Παπακωνσταντίνου

Όμως όπως αναφέρθηκε ρεπορτάζ της εκπομπής «Breakfast@Star» η παραγωγή της σειράς επέστρεψε στην επιλογή της Μίρκας Παπακωνσταντίνου με νέα ακόμα πιο δελεαστική πρόταση και πλέον αναμένεται η απάντηση της ηθοποιού.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ