συγκλονίζει-ο-αλέξης-κούγιας-για-τη-μά-7447

Συγκλονίζει ο Αλέξης Κούγιας για τη μάχη με τον καρκίνο: «Αφαίρεσα 39 λεμφαδένες, για 2 χρόνια θα κάνω ορμονοθεραπείες»

Αλέξης Κούγιας: Τα νεότερα για την υγεία και για τη μάχη με τον καρκίνο

Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε στην εκπομπή “Το Πρωινό” για την υπόθεση της Πάτρας. Μεταξύ άλλων ο γνωστός ποινικόλογος μίλησε και για την υγεία του καθώς δίνει μάχη με τον καρκίνο.

«Θέλω να σας πω ότι το βασικό πρόβλημα της υγείας μου, δηλαδή ο καρκινικός όγκος που βρέθηκε κοντά στους λεμφαδένες και που χρειάστηκε να αφαιρεθούν και οι 39 λεμφαδένες, έχει εξαλειφθεί. Επειδή ο καρκίνος είναι ένα ύπουλο γεγονός, είναι μια ύπουλη ασθένεια, θα χρειαστεί επί δύο χρόνια να κάνω μια σειρά ορμονοθαρεπειών. Ο καρκίνος έχει τελειώσει για μένα», είπε ο Αλέξης Κούγιας.

Ακόμη, ο Αλέξης Κούγιας δέχτηκε την εξής ερώτηση: «Επειδή είστε και εσείς ένα δημόσια πρόσωπο όπως και η πρώην σύζυγός σας, η κυρία Βατίδου, αν εσείς θα δημοσιεύατε κάποια σχέση σας;»

«Ακούστε κάτι, αυτή η ιστορία πρέπει να τελειώνει. Έχω κάνει μια δήλωση την προηγούμενη εβδομάδα. Αυτός ο γάμος έχει τελειώσει από το 2007, έχουν περάσει 16 ολόκληρα χρόνια. Και εκείνο που μπορώ να πω μόνο και αυτό είναι και μια προτροπή, και προς την πρώην σύζυγό μου, να σκέφτεται καθημερινά ότι έχουμε δύο παιδιά τα οποία εξελίσσονται εξαιρετικά και έχει πολύ μεγάλη σημασία για τη μελλοντική τους ζωή, ποιος είναι ο πατέρας τους, ποια είναι η μητέρα τους και τι κάνουν στη ζωή τους. Ούτε πριν παντρευτώ, ούτε μετά που τελείωσε ο γάμος αυτός, εγώ δεν έχω δημοσιοποιήσει οποτεδήποτε, μια προσωπική μου σχέση», ήταν η απάντηση του Αλέξη Κούγια.

Η συνέντευξη στον Αλέξη Κούγια

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ