ούτε-ο-μπέζος-δεν-θα-τον-αναγνώριζε-ο-7427

Ούτε ο Μπέζος δεν θα τον αναγνώριζε: Ο «Γιαννάκης» από το «Ευτυχισμένοι Μαζί» μεγάλωσε και πήρε πτυχίο

Ευτυχισμένοι Μαζί: Ο μικρός Γιαννάκης πήρε πτυχίο

Όλοι θυμόμαστε τον μικρό Γιαννάκη από τη σειρά του Mega, Ευτυχισμένοι Μαζί. Σήμερα ο Σάββας Σαλίπας έχει μεγαλώσει, έγινε 23 ετών και δεν θα τον αναγνώριζε κανείς.

Όπως έχει υπογραμμίσει πρόσφατα «όποιος με αναγνωρίζει πλέον, είναι λόγω του TikTok. Αυτή την περίοδο, κάνω την πρακτική μου και παίρνω το πτυχίο μου στις ναυτιλιακές σπουδές. Δουλεύω ως διανομέας και σύντομα, θα μπω στρατό».

Όσον αφορά την υποκριτική, επεσήμανε «αν προκύψει ξανά κάποια ευκαιρία στην υποκριτική, είμαι ανοιχτός. Είχα μπει σε ένα πρακτορείο όταν ήμουν δύο ετών. Έκανα φωτογραφίσεις και έπαιξα στην Επίδαυρο».

Σήμερα, ο Σάββας Σαλίπας είναι 23 χρόνων και πήρε το πτυχίο του στις ναυτιλιακές σπουδές. Μάλιστα, δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες από την ορκωμοσία, στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου ποζάρει περήφανος με το πτυχίο του, έχοντας στο πλευρό του την οικογένεια, τους φίλους και τη σύντροφό του.

Ο μικρός Γιαννάκης για την εμπειρία του στη σειρά “Ευτυχισμένοι μαζί”

Σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», ο μικρός Γιαννάκης σημείωσε πως «επιλέχθηκα ανάμεσα σε 1.000 παιδιά. Έκανα τα μαθήματά μου στα γυρίσματα. Είχα αλλάξει τα λόγια σε μια σκηνή κι ο Γιάννης Μπέζος είπε να κρατήσουμε τη σκηνή έτσι. Ήμουν 7 χρονών και κάτι κορίτσια 12 χρονών ήθελαν να τους υπογράψω αυτόγραφα στο στήθος. Είχα πάθει σοκ. Είχα βρεθεί σε ένα πανηγύρι στις Σπέτσες και όλα τα παιδιά φώναζαν “ο Γιαννάκης” και μου ζητούσαν αυτόγραφα. Πριν πάω στη σειρά, είχα πάει σε ψυχολόγο. Έπρεπε να διαχειριστώ κάπως την αναγνωρισιμότητα που θα είχα. Από το “Ευτυχισμένοι μαζί” μου έχει μείνει μια σκηνή που είχαμε ντυθεί όλα τα αγόρια με μαύρα ρούχα».

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ