η-αφροδίτη-στον-καρκίνο-φέρνει-νέες-γν-6517

Η Αφροδίτη στον Καρκίνο φέρνει νέες γνωριμίες και χρήμα εως 14/5: Αυτά είναι τα 3 ζώδια που θα γεμίσουν τα πορτοφόλια του και θα κάνουν νέες σχέσεις αυτή τη βδομάδα

Ζώδια: Οι τυχεροί του ζωδιακού κύκλου για αυτή την εβδομάδα

Ο Ερμής παραμένει ανάδρομος ωστόσο η Αφροδίτη στον Καρκίνο φέρνει ευλογίες για τρία ζώδια με ευνοϊκές συνθήκες για να δημιουργηθούν νέες σχέσεις αλλά και συμφωνίες με χρηματικό όφελος. Ωστόσο θυμηθείτε κανείς δεν μένει στο απυρόβλητο από τον ανάδρομο Ερμή για αυτό προσέξτε τις εντάσεις που παραμονεύουν στην γωνία και βάλτε όρια.

Ταύρος

Συγκεντρώνετε τεράστια ενέργεια και τα φώτα της δημοσιότητας. Ειδικά αυτή την εβδομάδα, που θα σας δώσει την ευκαιρία να κυνηγήσετε τους στόχους σας. Με καθαρό μυαλό και δυναμισμό, ο αέρας που θα φυσήξει στα πανιά σας θα είναι ούριος. Ο ανάδρομος Eρμής μπορεί να κόψει λίγο την ταχύτητά σας, αλλά δεν θα σταματήσει την πορεία σας. Μην κάνετε, όμως, το λάθος να θεωρήσετε τίποτα ως δεδομένο. Οι κινήσεις σας πρέπει να είναι αργές και προσεκτικές για να έχετε μακροπρόθεσμα αποτελέσματα.

Η Αφροδίτη στον Καρκίνο φέρνει καλά νέα για τα ζώδια

Καρκίνος

Αυτή η εβδομάδα θα σας φερθεί καλά, με τις ευλογίες της Αφροδίτης και του Δία. Και καθώς αυτοί οι δύο πλανήτες φέρνουν τύχη, μην ξαφνιαστείτε αν βομβαρδιστείτε από νέες ευκαιρίες. Ακόμα και στον ερωτικό τομέα. Στην τελευταία περίπτωση, μάλιστα, αν βγείτε ραντεβού, οι πλανήτες θα ευνοήσουν τις επικοινωνιακές δεξιότητές σας. Προσέξτε μόνο, υπό την επιρροή του Ποσειδώνα, να μη γίνετε υπερβολικά ανυπόμονες, προσπαθώντας σε μια σχέση να επιταχύνετε τις εξελίξεις. Φυσικά, με τον Ερμή ανάδρομο, δεν είστε ούτε εσείς στο απυρόβλητο, αλλά διατηρήστε την αισιοδοξία σας και, σε περίπτωση κάποιος προσπαθήσει να παραβιάσει τον προσωπικό σας χώρο, τα όριά σας.

Λέων

Σας περιμένει μια εβδομάδα χαλάρωσης, που όλα θα σας έρθουν εύκολα. Τις επόμενες μέρες, ακόμα και αν δεν ζήσετε κοσμοϊστορικές αλλαγές στη ζωή σας, οι υποχρεώσεις σας θα βγαίνουν ευκολότερα και μπορεί, ακόμα, να κάνετε κάποιες αλλαγές που θα ωφελήσουν μακροπρόθεσμα την ποιότητα της δουλειάς σας. Μη σπεύσετε όμως να μοιραστείτε με οποιονδήποτε τις ιδέες σας αφού, ακόμα και αν είναι πραγματικά πολύ καλές, μπορεί να προκαλέσουν το φθόνο, ίσως και τη χλεύη. Μπορεί ακόμα και να δημιουργήσετε αντιπάλους στα πρόσωπα ανθρώπων που θα σας δουν σαν απειλή για τους δικούς τους στόχους. Κρατήστε λοιπόν τους άσσους καλά κρυμμένους στο μανίκι σας.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ