χαρούμενοι-οι-έλληνες-επιστρέφει-ανα-45719

Χαρούμενοι οι Έλληνες: Επιστρέφει ανανεωμένος στην ελληνική τηλεόραση ο Νίκος Μουτσινάς

Οι φήμες έγιναν πληροφορίες, οι πληροφορίες ρεπορτάζ και δημοσιεύματα και όπως όλα δείχνουν η επιστρφοή του Νίκου Μουτσινά στην τηλεόραση και πιο συγκεκριμένα στον ALPHA είναι πιο κοντά από ποτέ.

Κάποιοι μάλιστα θεωρούν ότι το διαζύγιο του καναλιού με την Τατιάνα Στεφανίδου ανοίγει ένα μεγάλο κενό στο μεσημεριανό πρόγραμμα του σταθμού το οποίο θα καλύψει ο Νίκος Μουτσινάς με μία ψυχαγωγική εκπομπή.

Η στροφή του ALPHA προς την ψυχαγωγία είναι γεγονός, όμως γεγονός είναι και τα θέλω του παρουσιαστή για το επόμενο project που θα ήθελε να παρουσιάσει. Γι΄αυτό ο Νίκος Γεωργιάδης, μιλώντας στην εκπομπή Πρωινό Σουσού του Open μετέφερε το δικό του ρεπορτάζ:

«Τα σενάρια που τον θέλουν να υπογράφει με τον Alpha επιβεβαιώνονται. Είναι πιο κοντά από ποτέ ο Νίκος Μουτσινάς. Τρία κανάλια τον είχαν διεκδικήσει. Είχε γραφτεί ότι θα επιστρέψει στην ώρα που είχε στο μεσημεριανό. Οι δικές μου πληροφορίες λένε ότι ο Νίκος είχε κάνει συμφωνία πριν γίνει ό,τι γίνει με την Τατιάνα Στεφανίδου ήταν για τη βραδινή ζώνη και για εκπομπή 3 φορές την εβδομάδα. Είχε κάθετα δηλώσει ότι δεν θέλει να κάνει καθημερινή εκπομπή. Αυτό που ήθελε ήταν να επιστρέψει στη βραδινή ζώνη γιατί θεωροί ότι υπάρχουν ανοιχτοί λογαριασμοί. Ήταν κάτι που ήθελε να παλέψει περισσότερο.

Άρα προς το παρόν δεν επιβεβαιώνονται τα σενάρια που τον θέλουν να παίρνει τη θέση της Τατιάνας Στεφανίδου. Ο Νίκος έλειπε στην Ισπανία όταν έγινε όλο αυτό. Σίγουρα μέσα στις επόμενες μέρες επιστρέφοντας στην Ελλάδα θα ακολουθήσουν νέα ραντεβού με το κανάλι».

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ