η-ράνια-τζίμα-εξομολογείται-δεν-αντι-4302

Η Ράνια Τζίμα εξομολογείται: «Δεν αντιδρώ καλά όταν ο άλλος πάει να με βγάλει τρελή και να με πείσει ότι δεν καταλαβαίνω»

Ράνια Τζίμα: Η αποκαλυπτική συνέντευξη

Η Ράνια Τζίμα είναι μια από τις πιο δημοφιλείς δημοσιογράφους της ελληνικής τηλεόρασης. Η γνωστή δημοσιογράφος έχει κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό χάρη στις ερωτήσεις που κάνει στα τηλεοπτικά πρόσωπα ενώ το Σάββατο 29/4, παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στη Σίσσυ Χρηστίδου.

Μέσα σε όλα, η γοητευτική δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Μεγάλου Καναλιού αναφέρθηκε στο κομμάτι του φόβου, τις viral αντιδράσεις στο δελτίο και όσα μπορούν να την εξοργίσουν στον τηλεοπτικό αέρα.

Πιο συγκεκριμένα, η Ράνια Τζίμα εξομολογήθηκε πως «δεν είμαι καθόλου ατρόμητη! Καθόλου, λάθος διατύπωση. Τρέμει συνέχεια το φυλλοκάρδι μου. Ο φόβος είναι ανθρώπινο συναίσθημα και ο άνθρωπος που δεν φοβάται έχει κάποιο ζήτημα. Τον φόβο τον έχουμε μέσα μας για να μας προστατεύει, για να επιβιώσουμε. Βεβαίως λοιπόν και φοβάμαι και πάρα πολλές φορές. Προσπαθώ αλλά δεν είναι ότι δεν είναι ότι δεν φοβάμαι».

«Όταν όταν λέω κάτι και το μετανιώνω, έχει… πεταχτεί ήδη το βατράχι από το στόμα μου! Και μετά λέω, «το είπα τώρα ε; Ωραία, ψυχραιμία, το είπα και πάμε ρε παιδί μου τώρα να το διαχειριστούμε το θέμα». Δεν έχω twitter γιατί με ενοχλεί! Ούτε και με το γήπεδο έχω καλή σχέση αλλά έχω δει σε ταινίες να αρχίζουν να επαινούν στο γήπεδο και οι ίδιοι για τον ίδιο παίκτη, μετά από δυο λεπτά, λένε «άντε ρε το παλτό». Οπότε εάν είσαι αυτός που είσαι μέσα στο γήπεδο θα νομίζεις τη μια στιγμή ότι είσαι κάτι που δεν είσαι και μετά από πέντε λεπτά θα αισθάνεσαι πως πρέπει να πας να πεθάνεις κάπου ήσυχα που, φαντάζομαι, ούτε αυτό πρέπει να το νιώσεις. Οπότε δεν έχω twitter, το παρακολουθώ λίγο εξ αντανακλάσεως όλο αυτό το πράγμα που συμβαίνει με το δελτίο».

Η Ράνια Τζίμα για τις viral αντιδράσεις της στο δελτίο ειδήσεων του Mega

«Έχω γελάσει πάντως πολύ με τα βίντεο του luben που είναι απίστευτα, δεν υπάρχουν. Έχουν πάρει κάτι δικά μου και κάτι του κ. Κουτσούμπα και λένε «αλλά αυτοί είστε». Απολαμβάνω εκεί τον Κουτσούμπα κυρίως. Από τον δρόμο περισσότερο το κατάλαβα όλο αυτό και από ότι μου λένε οι φίλοι μου. Εγώ προσπαθώ να έχω μια απόσταση από όλο αυτό» συμπλήρωσε, επίσης, η Ράνια Τζίμα στην ψυχαγωγική εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου στο MEGA. «Γενικώς εγώ δεν αντιδρώ καλά όταν ο άλλος πάει να με βγάλει τρελό. Δηλαδή να έρθει κάποιος και να προσπαθεί να με πείσει ότι εγώ δεν καταλαβαίνω και έξω είναι νύχτα αυτή τη στιγμή που μιλάμε. Αυτό μπορεί να με φέρει σε ένα σημείο να αντιδράσω και νομίζω ότι υπήρξαν πολλές τέτοιες στιγμές στην ιστορία των Τεμπών».

«Δεν θα πολιτευόμουν. Και εμείς οι δημοσιογράφοι έχουμε πει πολλά για άλλους που έλεγαν δεν θα πολιτευτούν. Γίνονται ερωτήσεις σε κάποιους ανθρώπους μία δεδομένη στιγμή της ζωής τους και προφανώς απαντούν με τα δεδομένα εκείνης της στιγμής. Είναι φυσιολογικό να ξέρει τι θα κάνει σε 10-15 χρόνια; Ιδανικά εάν δοκιμάσεις την πολιτική, δεν πρέπει να γυρίσεις στη δημοσιογραφία», απάντησε.

Για τον σύζυγό της είπε πως, «Ο Γαβριήλ ήταν στην πολική όταν τον γνώρισα. Μου φαινόταν πολύ τρομακτικό όλο αυτό σε σχέση με τη δουλειά. Τσακωνόμαστε κάθε μέρα για τα πολιτικά με τον σύζυγό μου. Ακριβώς επειδή είναι πιο «στρογγυλός» και γλυκός ως άνθρωπος, με επηρεάζει στη σκέψη μου, για παράδειγμα σε κάποια σε ερώτηση που θέλω να κάνω».

Ποιο είναι το πιο ωραίο κομπλιμέντο που έχει λάβει η Ράνια Τζίμα

«Μου έχουν πει ευχαριστώ. Όταν ο συμπολίτης σου στον δρόμο σου λέει «ευχαριστώ», αυτό δεν αποτιμάται σε χρήματα. Αυτό πηγαίνει και για τους συνεργάτες μου και για την διοίκηση του σταθμού. Δεν μπορεί να το κάνει κανείς μόνος του αυτό εάν δεν υπήρχε μία διοίκηση που σε αφήνει να κάνεις αυτή τη δουλειά με όσο γίνεται καλυτέρους όρους, εγώ δεν θα μπορούσα να κάνω τίποτα. Εάν υπήρχε ένας διευθυντής ειδήσεων που θα είχε μία προσωπική ατζέντα δεν θα μπορούσα να κάνω τίποτα, το ίδιο και οι διευθυντές ειδήσεων ή εάν οι συνάδελφοί μου ήθελαν να παίξουν τα δικά του παιχνίδια. Δεν θα μπορούσα να κάνω κάτι, αυτό δεν πάει σε εμένα είναι ντροπή να το λαμβάνω εγώ το ευχαριστώ που δεν δίνεται σε πολλούς συναδέλφους», σημείωσε η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του MEGA.

Τέλος για την συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο MEGA, η Ράνια Τζίμα ανέφερε πως, «ξέρω ότι είχαμε κλείσει μία ημερομηνία, δεν ξέρω εάν ισχύει αυτη τη στιγμή».

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ