νέα-καριέρα-για-τον-μαυρίκιο-μαυρικίο-25049

Νέα καριέρα για τον Μαυρίκιο Μαυρικίου: Σε πάνελ μεσημεριανής εκπομπής στο πλευρό γνωστής παρουσιάστριας

Μαυρίκιος Μαυρικίου: Η νέα συνεργασία με τηλεοπτικό κανάλι

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου εντάσσεται σε πάνελ μεσημεριανής εκπομπής. Την αποκάλυψη την έκανε ο ίδιος μέσα από ανάρτηση του στο Instagram.

«Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε την ένταξη του Μαυρίκιου Μαυρικίου στον όμιλο του OMEGA Channel. Ο Μαυρίκιος εντάσσεται στην ομάδα της εκπομπής «Έλα να δεις», και θα βρίσκεται στο πλευρό της Έλενας Θεοδώρου μαζί με το υπόλοιπο πάνελ», επισημαίνεται στην ανακοίνωση του καναλιού.

Η ανακοίνωση του καναλιού για τον Μαυρίκιο Μαυρικίου

«Η συνεργασία του ομίλου με τον Μαυρίκιο θα είναι πολυεπίπεδη και μέσα από την εμπειρία και τις γνώσεις του θα είναι σημαντική η συμβολή του σε διάφορους τομείς. Από πολύ μικρή ηλικία ο Μαυρίκιος Μαυρικίου άρχισε την καριέρα του στη μουσική και το τραγούδι, ενώ έχει συνεργαστεί με αξιόλογους καλλιτέχνες σε Κύπρο, Ελλάδα και εξωτερικό.

Δημοφιλής και αγαπητός στον κόσμο ο Μαυρίκιος υπόσχεται έναν αέρα ανανέωσης στα κυπριακά τηλεοπτικά δρώμενα. Σήμερα Παρασκευή 21 Ιουλίου υπογράφηκε στα γραφεία του OMEGA και το συμβόλαιο στην παρουσία του Γενικού Διευθυντή, Ευαγόρα Κωνσταντινίδη», αναφέρεται επίσης, στη λεζάντα της ανάρτησης.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ