τέλος-ο-τσακωμός-με-τον-ατζούν-η-παίκτρ-29020

Τέλος ο τσακωμός με τον Ατζούν: Η παίκτρια που γυρνάει στο Survivor, συμφώνησαν αλλά με έναν απαράβατο όρο

Survivor: Η μεγάλη επιστροφή στο Survivor

Ο Ατζούν και η Ασημίνα είχαν μια μεγάλη διαμάχη που κράτησε μήνες ωστόσο φαίνεται πως η κόντρα έφτασε στο τέλος. Μάλιστα ετοιμάζεται και μια νέα οικονομική συμφωνία η οποία θα διαμορφώσει το μέλλον του ριάλιτι.

Ο λόγος της αποχώρησης:

Η Ασημίνα είχε αποχωρήσει από το παιχνίδι έπειτα από καταγγελία του Νίκου Μπάρτζη σχετικά με την κατηγορία χρήσης κινητού τηλεφώνου στον Άγιο Δομίνικο, αλλά η κατηγορία δεν αποδείχτηκε ποτέ. Όπως όμως φαίνεται, η Ασημίνα τα βρήκε με την παραγωγή και θα κάνει την δυναμική της επιστροφή, δίνοντας άλλη μια ευκαιρία στον εαυτό της να αποδείξει τις ικανότητές της στο παιχνίδι.

Ο όρος για να επιστρέψει η Ασημίνα στο Survivor

Η απαραίτητη προϋπόθεση της επιστροφής:

Επίσης, σύμφωνα με αποκαλύψεις, πριν το ταξίδι της στον Άγιο Δομίνικο, ο Τούρκος ζήτησε από την Ασημίνα να κατεβάσει από τον λογαριασμό της στο Instagram όλα τα αρνητικά ποστ για το ριάλιτι και επίσης να παραχωρήσει μια συνέντευξη στον ΣΚΑΪ, όπου θα ανατρέψει το κλίμα και θα μιλήσει θετικά για το πρότζεκτ και την παραγωγή. Αυτό θα επιτρέψει να διαμορφωθεί ένα πιο ευνοϊκό κλίμα γύρω από τον επανακαθορισμό των σχέσεων ανάμεσα στην παίκτρια και το ριάλιτι.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ