το-ριάλιτι-στις-δόξες-του-στο-survivor-all-star-ο-μάρι-1405

Το ριάλιτι στις δόξες του: Στο Survivor All Star ο Μάριος Πρίαμος πίεσε την Ελευθερίου να πει ψέματα στον Σχίζα

Survivor All Star: Ο Πριάμος ήθελε να «πατήσει» κάτω ψυχολογικά τον Σχίζα

Το Survivor All Star φαίνεται να έχει εξελιχθεί από ριάλιτι επιβίωσης σε καθαρό ριάλιτι, στο οποίο μέχρι στιγμής έχουν διαδραματιστεί οικειοθελής αποχωρήσεις, τσακωμοί και ένα παράνομο ερωτικό ειδύλλιο. Αυτή τη στιγμή ένταξει επικρατεί στην Κόκκινη ομάδα μετά την αποχώρηση του Στάθη Σχίζα, ο οποίος δεν άνετεξε το ανθρωποφάγο, όπως τόνισε, παιχνίδι.

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες της εκπομπής «Πρωινό μας» ο Μάριος Πρίαμος πίεσε την Ελευθερία Ελευθερίου να πει ψέματα στον Στάθη Σχίζα για να τον «πατήσουν κάτω» ψυχολογικά και να αναγκαστεί να αποχωρήσει.

Όλα είναι υποκινούμενα τελικά στο Survivor All Star με το φετινό παιχνίδι να κάνει περισσότερο ριάλιτι από κάθε άλλη χρονιά.

Όπως αποκαλύπτει ρεπόρτερ του ΣΚΑΪ στο «Πρωινό μας», η Ελευθερία Ελευθερίου δεν πήγε από μόνη της να ασκήσει ψυχολογική πίεση στον Στάθη Σχίζα για να τον αναγκάσει στο τέλος να αποχωρήσει οικειοθελώς από το παιχνίδι. Ο Μάριος Πρίαμος ήταν εκείνος που την έπεισε να πει ψέματα στον Σχίζα.

Survivor All Star: Οι αποκαλύψεις για τη σχέση Μάριου-Πριάμου Ιωαννίδη και Ελευθερίας Ελευθερίου

«Ο παίκτης που πίεσε ψυχολογικά την Ελευθερία Ελευθερίου για να πει ψέματα στον Στάθη Σχίζα και να αποχωρήσει από το παιχνίδι είναι ο Μάριος Πρίαμος. Η Ελευθερία πιάνει την Αφροδίτη Σκαφίδα και την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και τους λέει ότι ο Μάριος, ενώ συναντιόμαστε ερωτικά στη ζούγκλα και είμαστε πια ζευγάρι, αντί να με στηρίξει όταν ο Σπύρος Μαρτίκας με έβριζε πανελληνίως, το έραψε.», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ.

«Ο Μάριος είναι ο άνθρωπος ο οποίος με πίεσε και μου ζήτησε να πάω εγώ να πω στον Στάθη Σχίζα ψέματα, γιατί εγώ δεν είμαι παίκτρια αξιώσεων τελικού, ο Μάριος είναι παίκτης αξιώσεων τελικού», φαίνεται να είπε η Ελευθερία Ελευθερίου στις παίκτριες.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ