όλοι-θα-κλάψουν-με-αυτό-το-φινάλε-διέρρ-8228

Όλοι θα κλάψουν με αυτό το φινάλε: Διέρρευσε το τραγικό τέλος των “Παγιδευμένων” του Δημήτηρη και της Άννας

“Παγιδευμένοι”: Τραγικό φινάλε για τον Δημήτρη και την Άννα

Η σειρά του ΑΝΤ1, «Παγιδευμένοι» έρχεται στο τέλος του πρώτου κύκλου και το φινάλε πρόκειται να συγκινήσει τους χιλιάδες τηλεθεατές της δραματικής σειράς. Τα τελευταία επεισόδια του πρώτου κύκλου δεν θα είναι μόνο ανατρεπτικά αλλά και άκρως δραματικά.

Ο Θοδωρής ξαναμπαίνει φυλακή, αυτή τη φορά για τον φόνο του Κοσμά, καθώς αποδεικνύεται ότι εκείνος τον σκότωσε και ο Σπύρος, που τον βοήθησε να εξαφανίσει το πτώμα, αποτάσσεται από την αστυνομία.

Η Άννα από την πλευρά της δεν μπορεί να πιστέψει ότι όλο αυτόν τον καιρό της έπαιζαν θέατρο πίσω από την πλάτη της. Ξέρει ότι ο Δημήτρης δεν γνώριζε τίποτα και του δίνει τελεσίγραφο:

«Διάλεξε. Η οικογένειά σου ή εγώ». Εκείνος της ορκίζεται να μην ανακατευτεί στην έρευνα. Όμως ό,τι κι αν κάνει, βλέπει στα μάτια της το μίσος. Σε μια έκρηξή της του φωνάζει: «Κι εσύ είσαι ένοχος, και ο πατέρας σου και ο αδελφός σου». Το ζευγάρι χωρίζει.

Όμως τα φαινόμενα απατούν και αυτό που γνωρίζουν όλοι είναι η μισή αλήθεια. Καθώς ο Θοδωρής πάλευε με τον Κοσμά, το όπλο εκπυρσοκρότησε και ο νεαρός πίστεψε ότι τον σκότωσε.

Ωστόσο οι σφαίρες που έπεσαν στο σημείο ήταν… τρεις. Στην πραγματικότητα, ο Κοσμάς ήταν ακόμα ζωντανός. Ο Άκης ήταν εκείνος που τον εκτέλεσε με δύο πυροβολισμούς κατ’ εντολή του Αγγέλου. Μόνο ο Αλέκος έχει στην κατοχή του αποδεικτικά στοιχεία στο κινητό του Άκη και η Άννα θέλει πόση θυσία να τα βρει. Ο Αλέκος μέσα σε όλες τις παρανομίες του κάνει ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Όλοι προσπαθούν να τον παγιδεύσουν αλλά αυτή που θα τα καταφέρει κι έτσι θα πάρει την εκδίκησή της, είναι η Υβόννη που βοηθά την Άννα και τον Δημήτρη να τον συλλάβουν. Τότε θα ανακαλύψουν στο χρηματοκιβώτιό του και το κινητό με τις αποδείξεις για τον φόνο του Κοσμά.

Έτσι θα είναι το τέλος του πρώτου κύκλου στους “Παγιδευμένους”

Ο Δημήτρης αποφασίζει να πάει μόνος του διακοπές με το τροχόσπιτο. Στη διαδρομή όμως τον περιμένει μια ευχάριστη έκπληξη.

Η Άννα εμφανίζεται μπροστά του και έτσι αποφασίζουν να δώσουν μια ευκαιρία στη σχέση τους που δοκιμάστηκε σκληρά. Λίγο καιρό μετά παντρεύονται, σε μια ονειρεμένη παραλία, με κουμπάρους τον Σταύρο και τον Ανδρέα και η ευτυχία τους πια μοιάζει ολοκληρωμένη. «Αν σε αφήσω ποτέ ξανά είναι γιατί δεν θα αναπνέω πια. Μόνο γι’ αυτό», της λέει.

Έξι μήνες μετά τον γάμο, ο Δημήτρης δολοφονείται και μάλιστα τα στοιχεία δείχνουν ότι ένοχη είναι η Άννα. Ο Ανδρέας τής χτυπά την πόρτα θυμωμένος. «Ξέρω ότι είσαι μέσα». Σπάει την πόρτα. Εκείνη έχει αίματα στα ρούχα της. Τείνει τα χέρια και της περνάει χειροπέδες. Την κοιτάζει με μίσος.

«Πώς μπόρεσες;», της φωνάζει. Την οδηγεί στο τμήμα. Εκείνη έχει άδειο βλέμμα. Στην ανάκριση η Άννα αρνείται να μιλήσει και ζητάει να υπογράψει την κατάθεσή της. Ο Ανδρέας δεν μπορεί να διανοηθεί αυτό που έχει συμβεί. «Πώς σκότωσες τον Δημήτρη;», τη ρωτάει.

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ολοκληρώνεται και ο ρόλος του Δημήτρη, καθώς στον δεύτερο κύκλο θα παρακολουθήσουμε τι προηγήθηκε στους αυτούς έξι μήνες, από τον γάμο μέχρι τη δολοφονία του.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ