σπίτι-θαύμα-έχει-2-δωμάτια-μεγάλο-σαλό-4991

Σπίτι θαύμα: Έχει 2 δωμάτια, μεγάλο σαλόνι, σύγχρονη διακόσμηση, κοστίζει λιγότερο από 50.000 και μετακομίζεις την ίδια μέρα

Λυόμενο σπίτι: Πόσο κοστίζει αυτό το είδος σπιτιού

Η εταιρεία Willerby Innovations από τη Βρετανία είναι αυτή που έκανε τα όνειρα πολλών ανθρώπων πραγματικότητα και αυτό εξαιτίας ενός μπανγκαλόου σπιτιού που κατασκεύασε. Πρόκειται για λυόμενα σπίτια, τα οποία είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε οι κάτοικοί τους να μπορούν να μετακομίσουν την ίδια μέρα του «χτισίματός» τους.

Στόχος της Willerby Innovations είναι τα κατασκευασμένα σπίτια της να έχουν ελάχιστη διάρκεια ζωής 60 ετών και να συμβάλουν στην αντιμετώπιση της στεγαστικής κρίσης στη Βρετανία.

Ο ενδιαφερόμενος μπορεί να επιλέξει αν θέλει κάποια έπιπλα να συμπεριλαμβάνονται εξαρχής στο σπίτι που θα αγοράσει.

Στη συνέχεια το μόνο που χρειάζεται είναι να τοποθετηθεί το οίκημα στα θεμέλιά του και να συνδεθεί με τις παροχές γκαζιού και ρεύματος.

Αμέσως μετά οι κάτοικοι μπορούν να μετακομίσουν στο νέο τους σπίτι. Το λυόμενο με τα δύο υπνοδωμάτια κοστίζει 60.000 λίρες ενώ το «μονό» 55.000 λίρες.

Κάθε σπίτι μπορεί να χωρέσει μια τετραμελή οικογένεια καθώς η εταιρεία παρέχει τη δυνατότητα για κρεβάτια-κουκέτες στο παιδικό δωμάτιο.

Διαθέτει επίσης μεγάλη κουζίνα, ευρύχωρο σαλόνι και τραπεζαρία και μεγάλο μπάνιο.

Δείτε εικόνες από τον εξωτερικό και τον εσωτερικό χώρο του λυόμενου σπιτιού

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ