η-εύη-βατίδου-για-το-όνειρο-της-θα-ήθε-5716

Η Εύη Βατίδου για το όνειρο της: «Θα ήθελα να αναλάβω το υπουργείο Τουρισµού – Τιμητική η πρόταση της Αφροδίτης Λατινοπούλου για τη Β’ Αθηνών»

Εύη Βατίδου: Η συνέντευξη που καθηλώνει

Η Εύη Βατίδου αποφάσισε να πολιτευτεί και κατεβαίνει υποψήφια με το κόμμα της Αφροδίτης Λατινοπούλου στις επερχόμενες εκλογές. Οι αντιδράσεις ήταν πολλές καθώς και τα ερωτηματικά που δημιουργήθηκαν για την απόφαση της πρώην συζύγου του Αλέξη Κούγια.

Η ίδια µιλάει στο «S» για την απόφασή της να πολιτευτεί, τις δύσκολες στιγµές της ζωής της, αλλά και ποιο υπουργείο θα ήθελε να αναλάβει.

Η συνέντευξη

-Πώς αποφάσισες να θέσεις υποψηφιότητα µε το κόµµα Πατρίδα της Αφροδίτης Λατινοπούλου;

-Την κ. Λατινοπούλου τη γνώρισα στη Θεσσαλονίκη πριν από έναν µήνα, που είχα πάει για µια δουλειά. Συναντηθήκαµε στην Αθήνα, µου έκανε επίσηµη, τιµητική πρόταση για τη Β’ Αθηνών και το σκέφτηκα. Συζητήσαµε µαζί κάποιες ώρες και έπειτα από λίγες ηµέρες τής είπα το «ναι».

-Κατά καιρούς, η κ. Λατινοπούλου έχει κάνει κάποιες αναρτήσεις που έχουν συζητηθεί. Μία από αυτές είναι για ανθρώπους που έχουν παραπάνω κιλά. Συµφωνείς εσύ;

-Η δική µου θέση είναι η εξής: Η κ. Λατινοπούλου έχει υπάρξει πρωταθλήτρια του τένις και εγώ έχω σπουδάσει καθηγήτρια του κλασικού µπαλέτου. Θεωρώ σωστό το να αθλούµαστε, να προσέχουµε την υγεία µας, τη διατροφή µας και να µην έχουµε παραπανίσια κιλά. Εγώ τους ανθρώπους δεν τους κρίνω από την εµφάνισή τους. Απλώς θεωρώ ότι, όταν εµείς οι ίδιοι κοιτάζουµε τον εαυτό µας στον καθρέφτη, πρέπει να νιώθουµε καλά, γιατί αυτό έρχεται από µέσα µας, από την ψυχή µας.

-Με τα παιδιά σου το συζήτησες για την υποψηφιότητά σου; Τι σου είπαν;

-Το είπα στην οικογένειά µου και σε κάθε απόφαση που παίρνω είναι δίπλα µου και µε στηρίζουν.

-Εσύ, από τη µεριά σου, τι θέλεις να προσφέρεις;

-Εγώ αυτή τη στιγµή θα κάνω την προσπάθειά µου. Θα την υποστηρίξω και δεν ξέρω τι θα συµβεί, αν θα βγούµε ή όχι. Αν βγούµε, τότε θα συζητήσω µαζί της ποια είναι η θέση που µου αρµόζει και θα δούµε τι µπορώ να προσφέρω. Αυτή τη στιγµή προσφέρω τη στήριξή µου στην Αφροδίτη Λατινοπούλου. Ο κόσµος θα αποφασίσει µε την ψήφο του.

Η Εύη Βατίδου για την κριτική που δέχεται

-Πολλοί µπορεί να πουν «τι δουλειά έχει η Βατίδου στη Βουλή». Τι απαντάς;

-Δεν µε ενδιαφέρει τι σκέφτεται ο καθένας. Εγώ είµαι αγωνίστρια, δουλεύω από το πρωί έως το βράδυ, έχω κάνει πολλές δουλειές, είµαι απλός άνθρωπος, δεν µιλάω άσχηµα για κανέναν και ούτε πρόκειται και πάντοτε µε τον αρνητισµό διαφόρων εγώ χαµογελώ.

-Αν σου δινόταν η δυνατότητα να διαλέξεις ένα υπουργείο, ποιο θα ήταν αυτό;

-Θα ήταν το υπουργείο Τουρισµού, γιατί είµαστε µια χώρα που ουσιαστικά για τον τουρισµό µας φηµιζόµαστε, εκεί ποντάρουµε στο καλοκαίρι µας.

-Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγµή µέχρι σήµερα για σένα;

-Η ζωή για µένα έχει υπάρξει και δύσκολη και εύκολη. Σηµασία έχει να προχωράµε µπροστά, να προσπαθούµε και να µην το βάζουµε ποτέ κάτω.

-Θα έλεγες «ναι» σε έναν δεύτερο γάµο;

-Μπορεί. Είναι κάτι που δεν το σκέφτοµαι πλέον.

-Εχεις δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση όλα αυτά τα χρόνια που είσαι στον χώρο του θεάµατος;

-Οχι. ∆εν έχω δεχτεί καµία σεξουαλική παρενόχληση από τον κόσµο της Τέχνης και του θεάµατος. Τα δικά µου προβλήµατα ήταν γνωστά ευρέως τα τελευταία 15 χρόνια. Ο,τι είχα να πω είχα το θάρρος και το είπα εκείνη τη στιγµή που µου συνέβαινε. Αυτή τη στιγµή πολλά έχουν ξεπεραστεί και εγώ κάνω τις δικές µου προσπάθειες, µε όποιον τρόπο µπορώ, να σταθώ δυνατή και ανεξάρτητη στα πόδια µου.

-Εχεις κάνει κάποια πλαστική επέµβαση;

-Οχι, έχω κάνει µόνο δερµατολογικές θεραπείες, µπότοξ και νήµατα.

-Κάνεις ψυχοθεραπεία;

– Εχω πάει σε ψυχολόγους, έχω κάνει ψυχοθεραπεία. Και διαβάζω πολλά πράγµατα για να ξεκινάω την ηµέρα µου µε πολλή ενέργεια και χαµόγελο.

*Δημοσιεύτηκε στο Secret στις 28 Απριλίου 2023.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ