πέρασαν-δύο-χρόνια-για-αυτό-δολοφόνησ-5555

Πέρασαν δύο χρόνια: Για αυτό δολοφόνησαν τον Καραϊβάζ, αυτά είναι τα στοιχεία που θα τους «έκαιγε»

Δολοφονία Καραϊβάζ: Η υπόθεση της Greek Mafia

Οι εξελίξεις τρέχουν για την δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ και ολοένα και περισσότερα στοιχεία δημοσιοποιούνται σχετικά με την υπόθεση.

Η Ρόη Παυλέα, δικηγόρος της οικογένειας του δημοσιογράφου, ανέφερε στο MEGA και την εκπομπή Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο, πως όσοι ζήτησαν και έδωσαν εντολή για την εκτέλεση του δημοσιογράφου πλήρωσαν πολύ ακριβά.

Όπως υπογράμμισε «τα συμβόλαια θανάτου μετριούνται με χρήματα. Ήταν πολύ σημαντικός δημοσιογράφος, είναι σημαντικό αυτό που θα έλεγε. Είναι σίγουρο ότι αυτοί που ζήτησαν να τον σκοτώσουν πλήρωσαν πολύ ακριβά» και εκτίμησε ότι το κίνητρο για να κλείσουν για πάντα το στόμα του Γιώργου Καραϊβάζ ήταν ότι θα κατέθετε για υπόθεση της Greek Mafia και το γεγονός ότι γνώριζε πολλά για τη νύχτα, θα μπορούσε να αποτελέσει το κίνητρο της δολοφονίας.

«Ο Γιώργος Καραϊβάζ ήταν μάρτυρας σε μία υπόθεση που αφορούσε την Greek Mafia και γνωρίζω ότι θα κατέθετε, είχε πει ότι θα τα πει όλα. Υπάρχουν αυτά που έλεγε, τα έγραφε στο blog του, ότι γνώριζε ποιος είναι ο «άρχοντας της νύχτας». Είχε πει επίσης ότι γνώριζε ποιος κάνει τις δολοφονίες», πρόσθεσε η δικηγόρος.

Δεν δέχονται τις κατηγορίες για τη δολοφονία Καραϊβάζ

Στην εκπομπή, επίσης, μίλησε και η δικηγόρος των δυο κατηγορούμενων για τη δολοφονία Καραϊβάζ, Αθανασία Σταυρή και επεσήμανε ότι «οι εντολείς μου αρνούνται με κάθε τρόπο την κατηγορία. Να πούμε και να αποσαφηνιστεί σχετικά με το παρελθόν των δύο αδελφών ότι δεν έχουν ποινικό παρελθόν με την έννοια των καταδικών. Έχουν λευκό ποινικό μητρώο».

Όσον αφορά τα στοιχεία που έχουν δει το φως της δημοσιότητας και φαίνεται να εμπλέκουν τα δύο αδέλφια στην εκτέλεση του δημοσιογράφου, η συνήγορος σημείωσε «δεν είναι σωστό να σχολιαστούν στο παρόν στάδιο στοιχεία της δικογραφίας. Πλειάδα στοιχείων δεν υπάρχει, αυτό μπορώ να σας πω. Θα αποδειχθεί ότι τα στοιχεία μεταξύ τους δεν συνδέονται και θα αποδειχθεί ότι υπάρχουν ”άλματα” λογικής».

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ