ο-πάτερ-αντώνιος-μας-μάζεψε-από-του-77

«Ο πάτερ Αντώνιος μας “μάζεψε” από τους δρόμους για να μας σώσει»: Μαρτυρία πρώην φιλοξενούμενου στην «Κιβωτό»

Κιβωτός του Κόσμου: Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αρχών για τις καταγγελίες που έχουν γίνει μέχρι στιγμής από πρώην φιλοξενούμενους.

Πρώην φιλοξενούμενος της Κιβωτού του Κόσμου μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για τη ζωή του στη δομή και τον πατέρα Αντώνιο.

Κιβωτός του Κόσμου: Όσα δήλωσε πρώην φιλοξενούμενος για τον πατέρα Αντώνιο

Ο Παντελής Μπακουσόγλου, πρώην φιλοξενούμενος της Κιβωτού του Κόσμου, πλέον ζει και εργάζεται στην Ολλανδία. Όπως ανέφερε στην κάμερα του «MEGA Καλημέρα», μόλις πληροφορήθηκε για τις καταγγελίες σε βάρος του πατέρα Αντωνίου ήρθε στην Ελλάδα για να υποστηρίξει τον ιερέα.

«Από τα 8 μέχρι τα 18 μου ήμουν στην Κιβωτό. Από ένα καφενείο μας “μάζευε” για να μας σώσει. Στην Κιβωτό ήμασταν μαζί με τον αδελφό μου, δεν μάθαμε το κακό, μάθαμε το καλό», είπε αρχικά.

Κιβωτός του Κόσμου πάτερ Αντώνιος

Πρώην φιλοξενούμενος: Η ζωή του πρώην φιλοξενούμενου στη δομή, ο πάτερ Αντώνιος και η νέα αρχή στην Ολλανδία

«Κακές συμπεριφορές υπήρχαν σε κάθε παιδί, μας τιμωρούσαν, μας έβαζαν 1 ώρα στη γωνία ή μας έκοβε το παιχνίδι. Μια φορά είδα μια κακή συμπεριφορά υπαλλήλου και αμέσως έφυγε. Έχω πάει διακοπές με τον πατέρα Αντώνιο, αλλά δεν υπήρχε ποτέ διαχωρισμός”θα πάτε π.χ. μόνο αγόρια ή μόνο κορίτσια”», συμπλήρωσε.

«Δουλεύω στην Ολλανδία και με αυτά που άκουσα, ήρθα για να υπερασπιστώ την Κιβωτό του Κόσμου. Αυτά που ακούω, για μένα είναι ψεύδη. Μακάρι να την αναλάβει την Κιβωτό ο πατέρας Αντώνιος, γιατί με τον ιδρώτα και την αγάπη του την έχει χτίσει», δήλωσε χαρακτηριστικά.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ