τον-κοίταζε-στα-μάτια-και-έλιωνε-45021

Τον κοίταζε στα μάτια και “έλιωνε” – Η χημεία του Κασσελάκη με τον Γκλέτσο δείχνει την αρχή μιας μεγάλης φιλίας

Ο Στέφανος Κασσελάκης συναντήθηκε με τον Απόστολο Γκλέτσο, στα όρια Φθιώτιδας και Θεσσαλίας, στα κάτω χωριά του Δομοκού, όπου ολοκλήρωσε την περιοδεία του στις πληγείσες από τις πλημμύρες περιοχές.

Η συνάντηση

Ο Απόστολος Γκλέτσος, που έχει την επίσημη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ για την Περιφέρεια της Στερεάς Ελλάδας, υποδέχθηκε θερμά τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος συνομίλησε με πολίτες και αγρότες, οι οποίοι αναφέρθηκαν κυρίως στα προβλήματα από τις δύο συνεχόμενες κακοκαιρίες, που έπληξαν την περιοχή.

Σε θερμό κλίμα η συνάντηση Στέφανου Κασσελάκη με Απόστολο Γκλέτσο

Ο Στέφανος Κασσελάκης ξανά στην Καρδίτσα

Εξάλλου, τον Δήμο Παλαμά επισκέφθηκε χθες, Δευτέρα, ο Στέφανος Κασσελάκης, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της ΚΟ του κόμματος Σωκράτη Φάμελλο.

Έξω από το δημαρχείο, άκουσε τον δήμαρχο Γιώργο Σακελλαρίου, εκπροσώπους γεωργών και κτηνοτρόφων και τους προέδρους τοπικών Κοινοτήτων, οι οποίοι περιέγραψαν την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην περιοχή μετά την επέλαση των κακοκαιριών Daniel και Elias.

Η καταστροφή είναι απερίγραπτη, υπογράμμισαν, με χιλιάδες στρέμματα αγροτικής παραγωγής κατεστραμμένα, με σπίτια γκρεμισμένα, ενώ ο δήμαρχος αναφέρθηκε στους άστεγους ανθρώπους, για τους οποίους θα πρέπει να υπάρξει άμεση και ουσιαστική μέριμνα της Πολιτείας.

Ο Στέφανος Κασσελάκης επεσήμανε ότι πρέπει να δείξουμε την πλήρη αρωγή ως κράτος, σε όλα αυτά, λέγοντας πως δεν φτάνει να πονάς τον τόπο σου και να είσαι χωρίς βοήθεια από την Πολιτεία.

Ο κ. Φάμελλος σημείωσε ότι όλα τα προβλήματα θα προωθηθούν στη Βουλή, θα τα αναδείξουμε, με τον κ. Κασσελάκη να συμπληρώνει «θα σπρώξουμε τα θέματα στη Βουλή, κρατηθείτε όσο πιο αισιόδοξοι γίνεται γιατί το έχετε ανάγκη».

Νωρίτερα, σήμερα, Τρίτη, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έγραψε στο Twitter «Παλαμάς Καρδίτσας, 2 εβδομάδες μετά:

-Κασσελάκη, ήρθες πάλι;

-Έχει έρθει κανείς στο μεταξύ;

-Κανένας δεν ήρθε.

Από εδώ και πέρα, ο ΣΥΡΙΖΑ θα αρχίζει από την κοινωνία. Θα έχουμε το δικό μας μεγάφωνο, και θα είστε εσείς».

Δείτε τους δυο τους μαζί

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ