ξεσπούν-τα-αδέλφια-του-πατέρα-αντώνιο-69

Ξεσπούν τα αδέλφια του πατέρα Αντώνιου: «Θα μου τα πάρουν όλα μας είπε με παράπονο. Ξέρουμε ότι είναι αθώος»

Κιβωτός του Κόσμου: Με αφορμή τις εξελίξεις και τις καταγγελίες που έρχονται στο «φως» της δημοσιότητας, δύο από τα αδέλφια του πατέρα Αντώνιου μίλησαν στην εκπομπή T-live.

Ο ιερέας αδελφός του, ο οποίος ιερουργεί σε μονή της Χίου, αποκάλυψε ότι τον συνάντησε πρόσφατα, αφότου ήρθε στη δημοσιότητα η καταγγελία, ενώ αναφέρθηκε και στη ψυχολογία του.

«Κιβωτός του Κόσμου»: Τι δήλωσαν τα αδέλφια του πατέρα Αντώνιου

«Στηρίζουμε τον αδελφό μας, πάνω από όλα με τις προσευχές μας. Αυτή τη δήλωση θέλω να κάνω. Γνωρίζουμε ποιος είναι ο αδελφός μας, ξέρουμε την αθωότητά του, όπως και της πρεσβυτέρας του και παρακαλούμε τον Θεό να φανερώσει την αδικία που γίνεται στο πρόσωπό του και της πρεσβυτέρας του. Αυτό που ξέρω να πω είναι ότι ο πατέρας Αντώνιος 25 χρόνια εργάζεται, το έργο του φαίνεται και θα φανεί η αλήθεια. Πιστεύω ότι θα δικαιωθεί» ανέφερε ο ιερέας αδελφός του.

«Έχουμε μιλήσει, αδέλφια είμαστε. Τον είδα ότι έχει ανδρείο φρόνιμα μαζί με την πρεσβυτέρα του. Τον συνάντησα μετά τα όσα λέγονται, αφού βγήκαν όλα αυτά. Δεν χρειάζεται να πω τίποτα παραπάνω. Στην Αθήνα είναι, δεν κρύβεται ο πατέρας. Μου είπε με παράπονο, “τα βλέπεις πάτερ; Όλα αυτά θα τα πάρουν”. Χωρίς κακία, πίκρα μπορεί να βγήκε. Του απάντησα “ας τα πάρουν πάτερ, τη ψυχή σου να μην πάρουν”» συμπλήρωσε μιλώντας στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου.

Πάτερ Αντώνιος: Όσα δήλωσε ο αδελφός του από τη Χίο

«Όλοι κάνουμε λάθη ως άνθρωποι. Όλοι κάνουμε λάθη, μακάρι να ήμασταν άγιοι, αυτός όμως είναι ο σκοπός της ζωής μας. Εμείς πρέπει να είμαστε αγωνιστές κι όποιος αγωνίζεται, υπάρχουν πτώσεις, αλλά ξέρουμε πώς θα σηκωθούμε. Και βέβαια είναι στενοχωρημένος για όλα αυτά που συμβαίνουν, με τη βοήθεια του Θεού θα τα καταφέρει» είπε σε άλλο σημείο ο ιερέας.

Ο δεύτερος αδελφός του μίλησε έξω από το σπίτι, όπου γεννήθηκαν στη Χίο. Ο ίδιος ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει τα όσα ακούγονται για την Κιβωτό του Κόσμου. «Μόνο λάσπη πετάνε» δήλωσε χαρακτηριστικά. «Η μητέρα μου είναι ηλικιωμένη, η οποία όπως και κάθε μητέρα, όταν ακούει κατηγορίες για τα παιδιά της, καταλαβαίνετε πώς νιώθει. Έχει προβλήματα υγείας. Αποκλείεται η μητέρα μας να είναι μέτοχος στην Κιβωτό του Κόσμου, δεν ξέρω πώς προέκυψε αυτό» πρόσθεσε.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ