έσβησε-το-χαμόγελό-της-ανείπωτος-θρ-8286

«Έσβησε το χαμόγελό της»: Ανείπωτος θρήνος για την 36χρονη Χρυσούλα, πέθανε η προπονήτρια εκατοντάδων κοριτσιών

Βόλεϊ: Θρήνος στον αθλητικό κόσμο για τη 36χρονη Χρυσούλα

Ο αθλητικός κόσμος έχει βυθιστεί στη θλίψη από τον άδικο χαμό της Χρυσούλας Κατριλιώτη. Η αδικοχαμένη προπονήτρια έφυγε από τη ζωή μόλις στα 36 της χρόνια και ο θάνατος της σκόρπισε τη θλίψη.

Η προπονήτρια, Χρυσούλα Κατριλιώτη, εργαζόταν στον Παναθλητικό Όμιλο Μουδανιών, ο οποίος και έκανε γνωστή την απώλειά της. Η 36χρονη ήταν ιδιαίτερα αγαπητή και αυτό το αποδεικνύουν τα σπαρακτικά μηνύματα από τον χώρο της ελληνικής πετοσφαίρισης.

Βαρύ το πένθος για την ομάδα μας…

Σήμερα έφυγε από κοντά μας ένα μέλος της οικογένειας μας…

Η προπονήτρια των κοριτσιών, η δική μας Χρυσούλα Κατριλιώτη, μόλις 36 ετών…

Είμαστε συγκλονισμένοι…

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους…

Χρυσούλα, θα σε έχουμε πάντα στην καρδιά μας…

Δεν υπάρχουν λόγια…

Βόλεϊ: Το αντίο συγγενών και φίλων

Εφυγε απο τη ζωη ενας άγγελος που μεγαλώσαμε μαζί στην Ποτίδαια μας.

Η Χρυσούλα Κατριλιώτη 36 ετών.

Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια της.

Χρύσα δεν προλάβαμε να πιούμε τον καφέ που λέγαμε.

Καλό ταξίδι..

Εκφράζουμε τα θερμά και ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην αθλητική οικογένεια και τους οικείους της προπονήτριας Χρυσούλας Κατριλιώτη, που έφυγε πρόωρα από τη ζωή.

Οι άνθρωποι του συλλόγου μας που είχαμε την ευλογία να γνωρίσουμε, να συνεργαστούμε και να αντιμετωπίσουμε μέσα στο γήπεδο την Χρυσούλα, αναγνωρίζαμε στο πρόσωπό της μία γλυκύτατη φυσιογνωμία με τεράστια και ανιδιοτελής αγάπη για τα παιδιά και το αγαπημένο μας άθλημα. Το βόλεϊ θα είναι φτωχότερο και ο ΠΟΜ VolleyBall Team θα στερείτε πλέον τη δυσαναπλήρωτη αξία και το χαμόγελο της αγαπητής σε όλους μας Χρυσούλας, αν και φρόντισε βέβαια για εξίσου άξιους συνεχιστές.

Χρυσούλα, το προ εβδομάδας “Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα!!” δεν το εκλάβαμε ως αποχαιρετιστήριο, αλλά πραγματικά εμείς θα έπρεπε να σε ευχαριστούμε, δεν προφτάσαμε! 😢

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τη σκεπάσει και ο Θεός ας δώσει κουράγιο στην οικογένειά της για να αντιμετωπίσει τη μεγάλη απώλεια και αυτό το βαρύ πένθος.

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Μυγδονιακού

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ