θρήνος-στο-ελληνικό-μπάσκετ-νεκρός-στ-6494

Θρήνος στο ελληνικό μπάσκετ: Νεκρός στα 29 του χρόνια ο Αλέξανδρος Βαρυτιμιάδης

Αλέξανδρος Βαρυτιμιάδης: Πένθος στο ελληνικό μπάσκετ από τον θάνατο του καλαθοσφαιριστή

Βαρύς είναι ο θρήνος για το ελληνικό μπάσκετ μετά το άκουσμα της είδησης πως ο Αλέξανδρος Βαρυτιμιάδης έχασε τη ζωή του μόλις στα 29 του χρόνια.

Ο Αλέξανδρος Βαρυτιμιάδης δυστυχώς στα 29 του χρόνια έχασε την μάχη με τον καρκίνο τον οποίο είχε νικήσει παλαιότερα. Έκανε την επανεμφάνισή του και αυτή το φορά ο Αλέξανδρος «νικήθηκε». Ο Αλέξανδρος Βαρυτιμιάδης έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ στα 17 του έχοντας για προπονητή τον Σούλη Μαρκόπουλο, ενώ συνεργάστηκε και με άλλους αξιόλογους Έλληνες προπονητές όπως ο Κώστας Φλεβαράκης και ο Γιάννης Καστρίτης.

Εκτός από το ελληνικό πρωτάθλημα, ο Βαρυτιμιάδης αγωνίστηκε τόσο στη Σουηδία, όσο και στην Αυστρία.

Σε συνέντευξή του την πρώτη φορά που είχε νικήσει τον καρκίνο είχε χαρακτηριστικά αναφέρει

Ο Αλέξανδρος Βαρυτιμιάδης μιλάει για την μάχη με τον καρκίνο

«Δεν είχα ούτε μία σκοτεινή μέρα. Δεν υπήρχε κάτι που να με έριξε. Εγώ τα έβλεπα αυτά ως εμπόδια που έπρεπε να προσπεράσω. Ό,τι έχω κάνει και έχω πετύχει, που δεν είμαι από τους τυχερούς αθλητές, είναι επειδή δεν μου έχει χαριστεί τίποτα. Έχω περάσει αρκετές δυσκολίες στη ζωή μου. Δεν άφησα να περάσει καμία σκοτεινή σκέψη. Το μόνο που δεν ήθελα ήταν να δω τους δικούς μου ανθρώπους να πέφτουν ψυχολογικά. Και αυτό με πείσμωνε ώστε να επιστρέψω ακόμα πιο δυνατός».

Να εκφράσουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους οικείους του

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ